HOOMstyle Gordijnen Set van 2 Verduisterend Plooiband 140x270cm (2x) Off White Ecru

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij HOOMstyle Gordijnen Set van 2 Verduisterend Plooiband 140x270cm (2x) Off White Ecru en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties HOOMstyle Gordijnen Set van 2 Verduisterend Plooiband 140x270cm (2x) Off White Ecru

Merk

HOOMstyle

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

250 cm en langer

Materiaal

Polyester

Kleur

Wit

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van HOOMstyle Gordijnen Set van 2 Verduisterend Plooiband 140x270cm (2x) Off White Ecru

Dit prachtige HOOMstyle gordijnenset van 2 brengt een vleugje luxe en elegantie in elke kamer. Met hun verduisterende eigenschappen creëren ze de perfecte sfeer en bieden ze optimale privacy. De gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige stof en stralen een hotelkwaliteit uit, waardoor ze een stijlvolle toevoeging zijn aan elk interieur. Deze gordijnen hebben een afmeting van 140x270cm, waardoor ze perfect passen bij de meeste standaard ramen. Ze hebben een prachtige plooiband die zorgt voor een soepele plooival, waardoor ze er altijd perfect uitzien. Daarnaast hebben ze ook een isolerende werking, waardoor ze de kou buiten houden en de warmte binnen, waardoor je energiekosten kunt besparen. De elegante off white ecru kleur van deze gordijnen voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer. Ze zijn gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen en geven een frisse en lichte uitstraling aan je ruimte. Of het nu in de slaapkamer, woonkamer of kantoor is, deze gordijnen zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl.

Veelgestelde vragen over HOOMstyle Gordijnen Set van 2 Verduisterend Plooiband 140x270cm (2x) Off White Ecru

De afmetingen van HOOMstyle Gordijnen Set van 2 Verduisterend Plooiband 140x270cm (2x) Off White Ecru zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

250 cm en langer

HOOMstyle Gordijnen Set van 2 Verduisterend Plooiband 140x270cm (2x) Off White Ecru is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van HOOMstyle Gordijnen Set van 2 Verduisterend Plooiband 140x270cm (2x) Off White Ecru is Wit. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. HOOMstyle Gordijnen Set van 2 Verduisterend Plooiband 140x270cm (2x) Off White Ecru is geschikt voor Regulier raam.

HOOMstyle Gordijnen Set van 2 Verduisterend Plooiband 140x270cm (2x) Off White Ecru is gemaakt door HOOMstyle. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen