Home of Curtains RUBEN Gordijn Ringen Verduisterend Kant en Klaar 150x250 cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Home of Curtains RUBEN Gordijn Ringen Verduisterend Kant en Klaar 150x250 cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Home of Curtains RUBEN Gordijn Ringen Verduisterend Kant en Klaar 150x250 cm

Merk

Home of Curtains

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

Polyester | Stof

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Home of Curtains RUBEN Gordijn Ringen Verduisterend Kant en Klaar 150x250 cm

Dit Home of Curtains RUBEN Gordijn is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een verduisterende oplossing voor hun ramen. Met zijn kant-en-klare ontwerp is dit gordijn eenvoudig op te hangen aan een roede of stang met behulp van de handige ringen. De verduisterende stof zorgt ervoor dat er geen licht van buitenaf in de kamer doordringt, waardoor je kunt genieten van een optimale nachtrust of een ontspannen sfeer kunt creëren in je woonkamer. Met een afmeting van 150x250 cm past dit gordijn perfect in de meeste standaard ramen. De hoogwaardige kwaliteit van de stof zorgt ervoor dat het gordijn duurzaam is en lang meegaat. Daarnaast heeft het gordijn een stijlvol design dat een vleugje elegantie aan je interieur toevoegt. Of je nu je slaapkamer wilt verduisteren voor een goede nachtrust of je woonkamer wilt beschermen tegen fel zonlicht, dit Home of Curtains RUBEN Gordijn is de ideale keuze. Creëer een gezellige en comfortabele sfeer in elke kamer van je huis met dit praktische en stijlvolle gordijn.

Veelgestelde vragen over Home of Curtains RUBEN Gordijn Ringen Verduisterend Kant en Klaar 150x250 cm

De afmetingen van Home of Curtains RUBEN Gordijn Ringen Verduisterend Kant en Klaar 150x250 cm zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Home of Curtains RUBEN Gordijn Ringen Verduisterend Kant en Klaar 150x250 cm is gemaakt van Polyester | Stof. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Home of Curtains RUBEN Gordijn Ringen Verduisterend Kant en Klaar 150x250 cm is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Home of Curtains RUBEN Gordijn Ringen Verduisterend Kant en Klaar 150x250 cm is geschikt voor Regulier raam.

Home of Curtains RUBEN Gordijn Ringen Verduisterend Kant en Klaar 150x250 cm is gemaakt door Home of Curtains. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen