Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06 en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06

Merk

Raamdecoratie.com

Product breedte

Tot 100 cm

Product lengte

Tot 100 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Dakraam

Omschrijving van Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06

Dit trendy verduisterende dakraam rolgordijn is de perfecte aanvulling voor jouw Velux dakramen. Met het gemak van de maatcode van het Velux dakraam, hoef je zelf geen metingen te verrichten. Het rolgordijn zal moeiteloos en perfect passen. De stof is niet alleen 100% verduisterend, maar zorgt ook voor een efficiënte warmte reflectie. Zo blijft jouw kamer koel en comfortabel, zelfs op de warmste zomerdagen. De luxueuze cassette, zijprofielen en onderlat met borstel zorgen ervoor dat er geen vervelende lichtkieren ontstaan. Zo kun je optimaal genieten van een goede nachtrust of een gezellige filmavond in volledige duisternis. Het monteren van dit rolgordijn is bovendien een fluitje van een cent. Je hebt geen ingewikkelde gereedschappen of technische vaardigheden nodig. Met de eenvoudige instructies kun je het rolgordijn binnen enkele minuten probleemloos installeren. Met het Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06 kies je niet alleen voor functionaliteit, maar ook voor stijl. Het tijdloze zwarte design past perfect in elke interieurstijl en voegt een vleugje elegantie toe aan jouw ruimte. Creëer de ideale sfeer in jouw kamer met dit verduisterende rolgordijn en geniet van de vele voordelen die het biedt.

Veelgestelde vragen over Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06

De afmetingen van Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06 zijn als volgt:

Product breedte: Tot 100 cm

Product lengte:

Tot 100 cm

Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06 is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06 is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06 is geschikt voor Dakraam.

Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: SK06 is gemaakt door Raamdecoratie.com. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen