Larson Kant en klaar Gordijn met haak Verduisterend 300x250cm Donkergrijs 1 Stuk

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Larson Kant en klaar Gordijn met haak Verduisterend 300x250cm Donkergrijs 1 Stuk en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Larson Kant en klaar Gordijn met haak Verduisterend 300x250cm Donkergrijs 1 Stuk

Merk

Larson

Product breedte

190 cm en breder

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

Polyester

Kleur

Grijs

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Larson Kant en klaar Gordijn met haak Verduisterend 300x250cm Donkergrijs 1 Stuk

Wil je goed uitgerust wakker worden? Dan zijn de omstandigheden van groot belang! Een goede nachtrust begint namelijk met slapen in een donkere en geluidsstille kamer. De Larson gordijnen zijn speciaal ontworpen om je slaapomgeving te verbeteren, omdat ze niet alleen verduisterend zijn, maar ook geluidswerend. Deze gordijnen zijn niet alleen geschikt voor de slaapkamer, maar ook voor andere ruimtes in huis. Ze hebben isolerende eigenschappen en zijn bestand tegen bacteriën en schimmels. Bovendien zijn ze gemaakt van zware kwaliteit, waardoor het onmogelijk is om van buitenaf naar binnen te kijken. De gordijnen zijn gemakkelijk te reinigen en behouden hun oorspronkelijke kwaliteit, zonder te krimpen, slijten of verkleuren. Daarnaast zijn ze kreukherstellend en geven ze een luxe uitstraling aan elke kamer. Zowel de voorkant als de achterkant van de gordijnen hebben dezelfde afwerking en uitstraling, waardoor ze er vanuit elke hoek prachtig uitzien.

Veelgestelde vragen over Larson Kant en klaar Gordijn met haak Verduisterend 300x250cm Donkergrijs 1 Stuk

De afmetingen van Larson Kant en klaar Gordijn met haak Verduisterend 300x250cm Donkergrijs 1 Stuk zijn als volgt:

Product breedte: 190 cm en breder

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Larson Kant en klaar Gordijn met haak Verduisterend 300x250cm Donkergrijs 1 Stuk is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Larson Kant en klaar Gordijn met haak Verduisterend 300x250cm Donkergrijs 1 Stuk is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Larson Kant en klaar Gordijn met haak Verduisterend 300x250cm Donkergrijs 1 Stuk is geschikt voor Regulier raam.

Larson Kant en klaar Gordijn met haak Verduisterend 300x250cm Donkergrijs 1 Stuk is gemaakt door Larson. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen