Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Lichtgrijs Haken 150 x 250

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Lichtgrijs Haken 150 x 250 en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Lichtgrijs Haken 150 x 250

Merk

MESA LIVING

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

Polyester

Kleur

Grijs

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Lichtgrijs Haken 150 x 250

De Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken in lichtgrijs zijn de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met een afmeting van 150 x 250 cm passen deze gordijnen perfect in elke kamer. De gordijnen zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Ze bieden volledige verduistering, waardoor je optimaal kunt genieten van een goede nachtrust. Dit luxe gordijn heeft een isolerende werking, waardoor het de warmte in de kamer vasthoudt en kou van buitenaf tegenhoudt. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar kan ook helpen om energie te besparen. Daarnaast zijn deze gordijnen ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of voor mensen die in de nachtdienst werken. Je slaapt immers het beste als het helemaal donker is. De gordijnen worden geleverd met handige haken, waardoor ze eenvoudig op te hangen zijn. Zo kun je snel genieten van de voordelen van deze verduisterende gordijnen. De lichtgrijze kleur past goed bij verschillende interieurstijlen en geeft een moderne uitstraling aan elke kamer. Kies voor de Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken en creëer een sfeervolle en comfortabele omgeving in jouw huis.

Veelgestelde vragen over Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Lichtgrijs Haken 150 x 250

De afmetingen van Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Lichtgrijs Haken 150 x 250 zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Lichtgrijs Haken 150 x 250 is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Lichtgrijs Haken 150 x 250 is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Lichtgrijs Haken 150 x 250 is geschikt voor Regulier raam.

Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Lichtgrijs Haken 150 x 250 is gemaakt door MESA LIVING. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen