Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn met zuignappen Geschikt voor alle ramen tot maximaal 130x200cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn met zuignappen Geschikt voor alle ramen tot maximaal 130x200cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn met zuignappen Geschikt voor alle ramen tot maximaal 130x200cm

Merk

Luvion

Product breedte

100 tot 130 cm, 130 tot 160 cm

Product lengte

190 tot 220 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Dakraam | Draai-/kiepraam | Regulier raam

Omschrijving van Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn met zuignappen Geschikt voor alle ramen tot maximaal 130x200cm

Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten en verwelkom een goede nachtrust in een donkere kamer met de Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn! Dit innovatieve gordijn met zuignappen is perfect om overal en altijd een donkere omgeving te creëren. Met behulp van stevige zuignappen kan het verduisteringsdoek eenvoudig en strak op het raam worden bevestigd. Bovendien is het gordijn dankzij klittenband strips geschikt voor ramen tot maximaal 130x200cm, waardoor het perfect past in elke ruimte. Of je nu thuis bent in de (baby)kamer of onderweg bent, in een donkere kamer kunnen jij en je kleintje optimaal tot rust komen. Het Luvion verduisteringsgordijn is de ideale oplossing voor een goede nachtrust, waar je ook bent. Bovendien is het gordijn draagbaar en gemakkelijk mee te nemen op reis. Creëer een vertrouwde en rustgevende omgeving voor jezelf of je kind, waar je ook gaat. Met de Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn ben je altijd verzekerd van een donkere en comfortabele slaapomgeving.

Veelgestelde vragen over Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn met zuignappen Geschikt voor alle ramen tot maximaal 130x200cm

De afmetingen van Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn met zuignappen Geschikt voor alle ramen tot maximaal 130x200cm zijn als volgt:

Product breedte: 100 tot 130 cm, 130 tot 160 cm

Product lengte:

190 tot 220 cm

Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn met zuignappen Geschikt voor alle ramen tot maximaal 130x200cm is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn met zuignappen Geschikt voor alle ramen tot maximaal 130x200cm is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn met zuignappen Geschikt voor alle ramen tot maximaal 130x200cm is geschikt voor Dakraam | Draai-/kiepraam | Regulier raam.

Luvion Portable Blackout Curtain Verduisteringsgordijn met zuignappen Geschikt voor alle ramen tot maximaal 130x200cm is gemaakt door Luvion. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen