Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2 en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2

Merk

Beautissu

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

220 tot 250 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Grijs

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2

Het Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2 is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met dit decoratieve hoogtepunt krijg je niet alleen twee prachtige gordijnen, maar ook isolerende en verduisterende eigenschappen. Deze gordijnen creëren een gezellige en sfeervolle ambiance in elke kamer. De kleuren van de Amelie gordijnen zijn lichtecht, wat betekent dat ze hun intensiteit en uitstraling behouden, zelfs na langdurige blootstelling aan de zon. Zo blijven jouw gordijnen er altijd fris en nieuw uitzien. Daarnaast zijn de gordijnen voorzien van een plooiband, waardoor ze eenvoudig te bevestigen zijn aan een gordijnroede of rail. Hierdoor kun je ze snel en gemakkelijk ophangen, zonder gedoe met ingewikkelde bevestigingsmethoden. Met een afmeting van 140x245cm passen deze gordijnen perfect in elke standaard raamopening. De antracietkleur geeft een stijlvolle en moderne uitstraling aan jouw interieur. Of je nu je slaapkamer wilt verduisteren voor een goede nachtrust of een gezellige sfeer wilt creëren in je woonkamer, de Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2 is de ideale keuze.

Veelgestelde vragen over Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2

De afmetingen van Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2 zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

220 tot 250 cm

Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2 is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2 is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2 is geschikt voor Regulier raam.

Beautissu Amelie BK Gordijnen Verduisterend Plooiband Kant en Klaar 140x245cm Antraciet Set van 2 is gemaakt door Beautissu. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen