Thermo-rolgordijn voor dakramen, zonder boren, zonwering, verduisterend rolgordijn met zuignappen, thermisch

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Thermo-rolgordijn voor dakramen, zonder boren, zonwering, verduisterend rolgordijn met zuignappen, thermisch en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Thermo-rolgordijn voor dakramen, zonder boren, zonwering, verduisterend rolgordijn met zuignappen, thermisch

Merk

Product breedte

Tot 100 cm

Product lengte

Materiaal

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Omschrijving van Thermo-rolgordijn voor dakramen, zonder boren, zonwering, verduisterend rolgordijn met zuignappen, thermisch

Verbeterde zuignappen en volledige verduistering: In tegenstelling tot oudere zuignappen die uit één stuk bestaan, passen de afneembare zuignappen en moeren van dit verduisterende rolgordijn voor dakramen perfect in de ogen, zonder enige opening achter te laten. Hierdoor wordt voorkomen dat er licht naar binnen dringt, wat resulteert in een betere verduistering, bescherming tegen de zon en een veilige privacy. 100% bescherming tegen zon en warmte: Het rolgordijn is gemaakt van polyestervezels (250 g/m²) met zwarte verduisteringsvezels die al het licht van buitenaf kunnen blokkeren, waardoor je een gezellige ruimte zonder enige vorm van licht hebt. Daarnaast kan het rolgordijn de zonnestralen tegenhouden, de warmte verdrijven en voor verkoeling zorgen. Eenvoudige montage zonder boren: Dankzij de meegeleverde zuignappen kan dit rolgordijn eenvoudig worden bevestigd en verwijderd zonder enige sporen achter te laten. De zuignappen hechten moeiteloos op gladde en schone oppervlakken, waardoor ze perfect geschikt zijn voor glazen ramen. Onderhoudsvriendelijke stof: Het thermische rolgordijn met jacquardpatroon is wasbaar en strijkbaar. Voor dagelijkse reiniging kun je eenvoudig vlekken afvegen met een vochtige doek. Als er vouwen in het gordijn ontstaan, kun je deze eenvoudig gladstrijken met een strijkijzer, wa.

Veelgestelde vragen over Thermo-rolgordijn voor dakramen, zonder boren, zonwering, verduisterend rolgordijn met zuignappen, thermisch

De afmetingen van Thermo-rolgordijn voor dakramen, zonder boren, zonwering, verduisterend rolgordijn met zuignappen, thermisch zijn als volgt:

Product breedte: Tot 100 cm

Product lengte:

Thermo-rolgordijn voor dakramen, zonder boren, zonwering, verduisterend rolgordijn met zuignappen, thermisch is gemaakt van . Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Thermo-rolgordijn voor dakramen, zonder boren, zonwering, verduisterend rolgordijn met zuignappen, thermisch is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Thermo-rolgordijn voor dakramen, zonder boren, zonwering, verduisterend rolgordijn met zuignappen, thermisch is geschikt voor .

Thermo-rolgordijn voor dakramen, zonder boren, zonwering, verduisterend rolgordijn met zuignappen, thermisch is gemaakt door . Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen