Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO Blackout Gordijnen Kant en Klaar 140x245cm Zand

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO Blackout Gordijnen Kant en Klaar 140x245cm Zand en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO Blackout Gordijnen Kant en Klaar 140x245cm Zand

Merk

Beautissu

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

220 tot 250 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Bruin

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO Blackout Gordijnen Kant en Klaar 140x245cm Zand

Met het Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO haal je niet alleen een functioneel, maar ook een stijlvol element toe aan je interieur. Deze kant-en-klare gordijnen hebben een afmeting van 140x245cm en zijn perfect voor ramen van verschillende groottes. De zandkleurige tint zorgt voor een warme en rustgevende uitstraling in elke kamer. Wat deze gordijnen echt bijzonder maakt, is hun verduisterende functie. Ze blokkeren effectief het binnendringen van licht, waardoor je kunt genieten van een optimale sfeer en privacy. Of je nu overdag een dutje wilt doen of 's avonds een film wilt kijken, met deze gordijnen creëer je moeiteloos de gewenste duisternis. Daarnaast is het model Amelie ook nog eens duurzaam. De kleuren van de gordijnen zijn lichtecht, wat betekent dat ze hun intensiteit en uitstraling behouden, zelfs na langdurige blootstelling aan de zon. Zo kun je jarenlang genieten van deze prachtige gordijnen zonder je zorgen te maken over vervaging of verkleuring. Kortom, met het Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO voeg je niet alleen comfort en stijl toe aan je huis, maar ook een duurzaam en functioneel element.

Veelgestelde vragen over Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO Blackout Gordijnen Kant en Klaar 140x245cm Zand

De afmetingen van Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO Blackout Gordijnen Kant en Klaar 140x245cm Zand zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

220 tot 250 cm

Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO Blackout Gordijnen Kant en Klaar 140x245cm Zand is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO Blackout Gordijnen Kant en Klaar 140x245cm Zand is Bruin. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO Blackout Gordijnen Kant en Klaar 140x245cm Zand is geschikt voor Regulier raam.

Beautissu Set van 2 Verduisterende Gordijnen met Plooiband Amelie BO Blackout Gordijnen Kant en Klaar 140x245cm Zand is gemaakt door Beautissu. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen