Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver

Merk

Sol Royal

Product breedte

Tot 100 cm

Product lengte

130 tot 160 cm, 160 tot 190 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Wit

Geschikt voor type raam

Deur | Regulier raam

Omschrijving van Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver

Met het Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver, voeg je een vleugje elegantie toe aan je interieur. Dit thermische rolgordijn biedt niet alleen privacy, maar helpt ook om de temperatuur in je huis te reguleren. Dankzij het reflecterende zilveren oppervlak aan de achterkant van het gordijn, wordt het zonlicht weerkaatst, waardoor je kamer koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. De eenvoudige installatie maakt het mogelijk om het rolgordijn binnen enkele minuten op te hangen. Het gordijn is geschikt voor ramen en deuren en past perfect in elke ruimte. Dankzij het verduisterende materiaal houdt het gordijn het licht volledig buiten, waardoor je kunt genieten van een goede nachtrust of een ontspannen middagdutje. Bovendien is het gordijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor het een duurzame en praktische keuze is voor je huis. Met het Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver breng je niet alleen stijl, maar ook functionaliteit in je interieur. Creëer een gezellige sfeer in je slaapkamer, woonkamer of kantoor met dit veelzijdige gordijn. Laat de zon buiten en geniet van de privacy en rust die dit gordijn biedt. Upgrade je interieur vandaag nog met dit hoogwaardige en praktische rolgord.

Veelgestelde vragen over Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver

De afmetingen van Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver zijn als volgt:

Product breedte: Tot 100 cm

Product lengte:

130 tot 160 cm, 160 tot 190 cm

Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver is Wit. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver is geschikt voor Deur | Regulier raam.

Sol Royal Thermisch rolgordijn SolReflect T42 Jalouzie Verduisterend 65x160 Gordijn voor Ramen Deuren met zilver is gemaakt door Sol Royal. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen