Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm antraciet Zonder boren

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm antraciet Zonder boren en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm antraciet Zonder boren

Merk

Sol Royal

Product breedte

Tot 100 cm

Product lengte

130 tot 160 cm, 160 tot 190 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Grijs

Geschikt voor type raam

Deur | Regulier raam

Omschrijving van Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm antraciet Zonder boren

Met het Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm in de kleur antraciet, hoef je geen gaten te boren in je muren. Dit innovatieve product is ontworpen om je kamer snel en gemakkelijk te verduisteren. Of je nu wilt genieten van een ontspannen middagdutje of een goede nachtrust wilt hebben, dit thermische rolgordijn biedt de perfecte oplossing. Dankzij het verduisterende materiaal blokkeert dit rolgordijn effectief het binnenvallende licht, waardoor je kamer in een oase van duisternis wordt gehuld. De warmtewerende eigenschappen van het gordijn zorgen ervoor dat de temperatuur in je kamer aangenaam blijft, ongeacht het seizoen. Dit maakt het T42 Thermisch rolgordijn niet alleen perfect voor slaapkamers, maar ook voor woonkamers, studeerkamers en zelfs kantoren. Met een afmeting van 80x160 cm past dit rolgordijn perfect bij de meeste ramen. Het kan eenvoudig worden gemonteerd zonder dat je gaten in je muren hoeft te boren. Met het innovatieve bevestigingssysteem kan het gordijn snel en veilig worden opgehangen. Met de Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn creëer je niet alleen een stijlvolle en moderne uitstraling voor je kamer, maar geniet je ook van optimale verduistering en thermische isolatie.

Veelgestelde vragen over Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm antraciet Zonder boren

De afmetingen van Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm antraciet Zonder boren zijn als volgt:

Product breedte: Tot 100 cm

Product lengte:

130 tot 160 cm, 160 tot 190 cm

Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm antraciet Zonder boren is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm antraciet Zonder boren is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm antraciet Zonder boren is geschikt voor Deur | Regulier raam.

Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 80x160 cm antraciet Zonder boren is gemaakt door Sol Royal. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen