HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile Met Plooiband 140x270cm Beige Zand

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile Met Plooiband 140x270cm Beige Zand en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile Met Plooiband 140x270cm Beige Zand

Merk

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

250 cm en langer

Materiaal

Polyester

Kleur

Beige

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile Met Plooiband 140x270cm Beige Zand

Laat je betoveren door de prachtige HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile. Dit gordijn is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een vleugje elegantie en een natuurlijke uitstraling in hun interieur. Met de afmetingen van 140x270cm past dit gordijn perfect in elke standaard raamopening. Het gordijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een luchtige en lichte uitstraling. De beige zandkleur voegt een warme en gezellige sfeer toe aan elke kamer. Het speciale plooibandontwerp maakt het gemakkelijk om het gordijn op te hangen en aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Het unieke weefpatroon van dit gordijn zorgt ervoor dat je kunt genieten van het prachtige daglicht dat door je ramen valt, terwijl je tegelijkertijd ongewenste inkijk vermindert. Dit biedt je de perfecte balans tussen privacy en een open gevoel. Creëer een rustige en serene ambiance in je woonkamer, slaapkamer of kantoor met dit prachtige gordijn. Geef je interieur een stijlvolle upgrade met de HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile. Het is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van een natuurlijke uitstraling en een vleugje elegantie in hun huis. Bestel nu en transformeer je ruimte in een oase van rust en schoonheid.

Veelgestelde vragen over HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile Met Plooiband 140x270cm Beige Zand

De afmetingen van HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile Met Plooiband 140x270cm Beige Zand zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

250 cm en langer

HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile Met Plooiband 140x270cm Beige Zand is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile Met Plooiband 140x270cm Beige Zand is Beige. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile Met Plooiband 140x270cm Beige Zand is geschikt voor Regulier raam.

HOOMstyle Vitrage Kant en Klaar Gordijn Voile Met Plooiband 140x270cm Beige Zand is gemaakt door . Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen