LW Collection Gordijnen beige velvet kant en klaar 175x140cm met haakjes Kant en klare gordijnen met haken Velours

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij LW Collection Gordijnen beige velvet kant en klaar 175x140cm met haakjes Kant en klare gordijnen met haken Velours en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties LW Collection Gordijnen beige velvet kant en klaar 175x140cm met haakjes Kant en klare gordijnen met haken Velours

Merk

LW collection

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

160 tot 190 cm

Materiaal

Velours

Kleur

Beige

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van LW Collection Gordijnen beige velvet kant en klaar 175x140cm met haakjes Kant en klare gordijnen met haken Velours

Ben je ook op zoek naar prachtige beige verduisterende velvet gordijnen? Dan zijn de kant-en-klare gordijnen van LW Collection precies wat je nodig hebt! Deze gordijnen zijn niet alleen verduisterend, maar ook gemaakt van hoogwaardig materiaal met een gewicht van 380GSM. Dit zorgt ervoor dat de gordijnen extra stevig zijn en langer meegaan. Deze gordijnen zijn gemaakt van een prachtige fluwelen stof die perfect past bij elk interieur. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, deze gordijnen maken je woonkamer compleet. Bovendien zijn ze voorzien van handige haakjes, waardoor je ze eenvoudig kunt ophangen. Met een afmeting van 175x140cm passen deze gordijnen perfect in elke standaard raamopening. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Creëer een gezellige sfeer in je woonkamer met de prachtige verduisterende velvet gordijnen van LW Collection!

Veelgestelde vragen over LW Collection Gordijnen beige velvet kant en klaar 175x140cm met haakjes Kant en klare gordijnen met haken Velours

De afmetingen van LW Collection Gordijnen beige velvet kant en klaar 175x140cm met haakjes Kant en klare gordijnen met haken Velours zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

160 tot 190 cm

LW Collection Gordijnen beige velvet kant en klaar 175x140cm met haakjes Kant en klare gordijnen met haken Velours is gemaakt van Velours. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van LW Collection Gordijnen beige velvet kant en klaar 175x140cm met haakjes Kant en klare gordijnen met haken Velours is Beige. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. LW Collection Gordijnen beige velvet kant en klaar 175x140cm met haakjes Kant en klare gordijnen met haken Velours is geschikt voor Regulier raam.

LW Collection Gordijnen beige velvet kant en klaar 175x140cm met haakjes Kant en klare gordijnen met haken Velours is gemaakt door LW collection. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen