Rolgordijn Nesling Coolfit Antraciet 2,96 x 2,4 m

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Rolgordijn Nesling Coolfit Antraciet 2,96 x 2,4 m en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Rolgordijn Nesling Coolfit Antraciet 2,96 x 2,4 m

Merk

NESLING

Product breedte

190 cm en breder

Product lengte

220 tot 250 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Beige

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Rolgordijn Nesling Coolfit Antraciet 2,96 x 2,4 m

Wanneer je last hebt van een laaghangende zon of juist behoefte hebt aan meer privacy, is het Nesling Coolfit Antraciet rolgordijn de perfecte oplossing! Dit rolgordijn is gemaakt van een bijzonder sterk kunststof van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het geschikt is voor permanent gebruik buitenshuis. Bovendien is het rolgordijn schimmelwerend en eenvoudig schoon te maken. Met een breedte van 296 cm en een totale uitrollengte van 240 cm, bepaal je zelf de gewenste lengte dankzij het hoogwaardige rolmechanisme. Dit rolgordijn biedt niet alleen bescherming tegen de laaghangende zon, maar zorgt ook voor extra beschutting en privacy. Het is perfect te combineren met een Coolfit Harmonicadoek, waardoor je een stijlvolle en functionele buitenruimte creëert. Het Nesling Coolfit Antraciet rolgordijn is eenvoudig te installeren en wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Geniet van het comfort en de veelzijdigheid van dit rolgordijn en creëer de ideale buitenomgeving voor ontspanning en privacy.

Veelgestelde vragen over Rolgordijn Nesling Coolfit Antraciet 2,96 x 2,4 m

De afmetingen van Rolgordijn Nesling Coolfit Antraciet 2,96 x 2,4 m zijn als volgt:

Product breedte: 190 cm en breder

Product lengte:

220 tot 250 cm

Rolgordijn Nesling Coolfit Antraciet 2,96 x 2,4 m is gemaakt van Kunststof. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Rolgordijn Nesling Coolfit Antraciet 2,96 x 2,4 m is Beige. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Rolgordijn Nesling Coolfit Antraciet 2,96 x 2,4 m is geschikt voor Regulier raam.

Rolgordijn Nesling Coolfit Antraciet 2,96 x 2,4 m is gemaakt door NESLING. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen