Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250 en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250

Merk

MESA LIVING

Product breedte

190 cm en breder

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

Polyester

Kleur

Grijs

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250

Met de Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250 breng je een vleugje luxe in je slaapkamer. Deze prachtige gordijnen zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Ze bieden volledige verduistering, waardoor je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust, zelfs als de zon al hoog aan de hemel staat. Deze verduisteringsgordijnen zijn perfect voor gezinnen met kleine kinderen of mensen die in de nachtdienst werken. Dankzij hun isolerende eigenschappen houden ze niet alleen het licht buiten, maar ook de geluiden en de kou. Zo kun je genieten van een aangename en rustige slaapomgeving, ongeacht de tijd van de dag. De gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een prachtige taupe kleur die moeiteloos past bij elke interieurstijl. Bovendien worden ze geleverd met handige haken, waardoor je ze eenvoudig kunt ophangen en verplaatsen. Met een afmeting van 300 x 250 cm zijn deze gordijnen perfect geschikt voor grote ramen of schuifdeuren. Investeer in je slaapcomfort en kies voor de Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250. Ze zorgen niet alleen voor een stijlvolle uitstraling in je slaapkamer, maar bieden ook de nodige rust en privacy. Dus zeg maar dag tegen slapeloze nachten en geniet van een heerlijke nachtrust.

Veelgestelde vragen over Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250

De afmetingen van Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250 zijn als volgt:

Product breedte: 190 cm en breder

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250 is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250 is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250 is geschikt voor Regulier raam.

Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken Taupe Haken 300 x 250 is gemaakt door MESA LIVING. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen