HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband 140x270cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband 140x270cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband 140x270cm

Merk

HOOMstyle

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

250 cm en langer

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband 140x270cm

Dit HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband is de perfecte toevoeging aan elke ruimte. Met zijn luxueuze uitstraling en hoogwaardige stof creëert dit gordijn een warme sfeer en biedt het de nodige privacy. Het gordijn is gemaakt van een speciale stof die ervoor zorgt dat het licht volledig wordt geblokkeerd, waardoor je kunt genieten van een goede nachtrust of een ontspannen sfeer in de woonkamer kunt creëren. Dit verduisterende gordijn heeft niet alleen een esthetische waarde, maar ook een functionele. De soepele plooival zorgt voor een elegante uitstraling en past perfect bij elk interieur. Bovendien heeft het gordijn een isolerende werking, waardoor het de warmte binnenhoudt tijdens de koude wintermaanden en de koele lucht tijdens de zomermaanden. Hierdoor bespaar je energie en verlaag je jouw energierekening. Met een afmeting van 140x270cm past dit gordijn perfect in de meeste standaardramen. Het gordijn is kant en klaar, wat betekent dat het gemakkelijk te installeren is. Haal de verpakking eraf, hang het gordijn op met de plooiband en geniet direct van de sfeer en de privacy die het biedt. Kortom, dit HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband is een must-have voor iedereen die op zoek is naar stijl, functionaliteit en comfort in hun interieur.

Veelgestelde vragen over HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband 140x270cm

De afmetingen van HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband 140x270cm zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

250 cm en langer

HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband 140x270cm is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband 140x270cm is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband 140x270cm is geschikt voor Regulier raam.

HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Plooiband 140x270cm is gemaakt door HOOMstyle. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen