Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey 120 x 150 cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey 120 x 150 cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey 120 x 150 cm

Merk

Raamdecoratie.com

Product breedte

100 tot 130 cm

Product lengte

130 tot 160 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Grijs

Geschikt voor type raam

Draai-/kiepraam | Regulier raam

Omschrijving van Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey 120 x 150 cm

Dit Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar optimale verduistering en warmtewering in hun huis. Met een volledig verduisterende stof en een zilveren coating aan de achterzijde, biedt dit rolgordijn de ultieme bescherming tegen fel zonlicht en nieuwsgierige blikken van buitenaf. Dankzij de mini-afmetingen is dit rolgordijn ideaal voor kleine ramen en draai- kiepramen. Met de meegeleverde klemsteunen kan het gordijn eenvoudig worden gemonteerd door te boren of te klemmen, waardoor je geen extra gereedschap nodig hebt. Dit zorgt voor een snelle en probleemloze installatie. Naast de verduisterende werking heeft dit rolgordijn ook een warmtewerende functie. De zilveren coating aan de achterzijde weerkaatst de warmte, waardoor het binnen altijd aangenaam koel blijft, zelfs tijdens de warmste dagen. Dit maakt het rolgordijn perfect geschikt voor kamers waarin de temperatuur snel kan oplopen, zoals slaapkamers of zolders. Het Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd een perfecte match kunt vinden voor jouw interieur. Bestel vandaag nog en geniet van de vele voordelen die dit rolgordijn te bieden heeft!

Veelgestelde vragen over Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey 120 x 150 cm

De afmetingen van Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey 120 x 150 cm zijn als volgt:

Product breedte: 100 tot 130 cm

Product lengte:

130 tot 160 cm

Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey 120 x 150 cm is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey 120 x 150 cm is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey 120 x 150 cm is geschikt voor Draai-/kiepraam | Regulier raam.

Rolgordijn Pure mini Thermo Verduisterend Grey 120 x 150 cm is gemaakt door Raamdecoratie.com. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen