Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm

Merk

Home of Curtains

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

160 tot 190 cm

Materiaal

Polyester | Stof

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm

De Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegant en praktisch gordijn. Dit verduisterende gordijn is niet alleen gemakkelijk op te hangen dankzij de multifunctionele plooiband, maar het biedt ook de mogelijkheid om het gordijn op verschillende manieren te bevestigen. U kunt het gordijn eenvoudig ophangen aan een rail met behulp van haakjes of clips, maar het kan ook moeiteloos over een roede worden geschoven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit gordijn heeft niet alleen een functioneel ontwerp, maar het voegt ook een vleugje stijl toe aan uw interieur. Met zijn afmetingen van 144x180 cm past het perfect in de meeste standaard ramen. Het verduisterende materiaal zorgt ervoor dat ongewenst licht effectief wordt geblokkeerd, waardoor een gezellige en ontspannen sfeer in uw huis wordt gecreëerd. Bovendien biedt het gordijn ook privacy, waardoor nieuwsgierige blikken buiten worden gehouden. Of u nu uw slaapkamer wilt verduisteren voor een goede nachtrust of uw woonkamer wilt beschermen tegen fel zonlicht, dit gordijn is de ideale keuze. Verfraai uw huis met de Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Veelgestelde vragen over Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm

De afmetingen van Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

160 tot 190 cm

Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm is gemaakt van Polyester | Stof. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm is geschikt voor Regulier raam.

Home of Curtains ELSA Gordijn Plooiband Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm is gemaakt door Home of Curtains. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen