Rolgordijn Easy Velvet Verduisterend dim-out Taupe 210 x 190

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Rolgordijn Easy Velvet Verduisterend dim-out Taupe 210 x 190 en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Rolgordijn Easy Velvet Verduisterend dim-out Taupe 210 x 190

Merk

Raamdecoratie.com

Product breedte

190 cm en breder

Product lengte

160 tot 190 cm, 190 tot 220 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Grijs

Geschikt voor type raam

Draai-/kiepraam | Regulier raam

Omschrijving van Rolgordijn Easy Velvet Verduisterend dim-out Taupe 210 x 190

Dit prachtige rolgordijn is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Het is gemaakt van een hoogwaardige velvet stof, waardoor het een moderne en luxueuze uitstraling heeft. Velvet is op dit moment ontzettend populair en brengt een vleugje elegantie in elke kamer. De dim-out stof van dit rolgordijn zorgt ervoor dat het volledig verduisterend is, maar het laat toch een subtiel licht door. Hierdoor kun je genieten van een sfeervolle ambiance, zelfs wanneer het gordijn gesloten is. Daarnaast heeft de stof ook een dempende werking, waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert. Je zult merken dat geluiden gedempt worden, waardoor je in alle rust kunt ontspannen. Wat dit rolgordijn echt bijzonder maakt, is de meekleurende achterzijde van de stof. Dit betekent dat het gordijn er aan de binnen- en buitenkant hetzelfde uitziet, wat zorgt voor een uniforme uitstraling aan beide zijden van het raam. Daarnaast is dit rolgordijn perfect geschikt voor slaapkamers, dankzij de volledig verduisterende stof. Je kunt genieten van een goede nachtrust zonder dat storend licht je wakker houdt. Bovendien is dit rolgordijn eenvoudig te monteren, zodat je er snel van kunt genieten.

Veelgestelde vragen over Rolgordijn Easy Velvet Verduisterend dim-out Taupe 210 x 190

De afmetingen van Rolgordijn Easy Velvet Verduisterend dim-out Taupe 210 x 190 zijn als volgt:

Product breedte: 190 cm en breder

Product lengte:

160 tot 190 cm, 190 tot 220 cm

Rolgordijn Easy Velvet Verduisterend dim-out Taupe 210 x 190 is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Rolgordijn Easy Velvet Verduisterend dim-out Taupe 210 x 190 is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Rolgordijn Easy Velvet Verduisterend dim-out Taupe 210 x 190 is geschikt voor Draai-/kiepraam | Regulier raam.

Rolgordijn Easy Velvet Verduisterend dim-out Taupe 210 x 190 is gemaakt door Raamdecoratie.com. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen