Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190 en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190

Merk

Raamdecoratie.com

Product breedte

Tot 100 cm

Product lengte

160 tot 190 cm, 190 tot 220 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Bruin

Geschikt voor type raam

Draai-/kiepraam | Regulier raam

Omschrijving van Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190

Dit fantastische rolgordijn, genaamd Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190, zal een prachtige toevoeging zijn aan jouw interieur. Het is vervaardigd van een gelamineerde stof die aan beide zijden dezelfde kleur en structuur heeft, waardoor het een uniforme uitstraling heeft. Wat dit rolgordijn echt bijzonder maakt, is dat het bestaat uit drie lagen stof, waarvan de buitenste twee een prachtige linnen look hebben. Dit geeft het rolgordijn een elegante en stijlvolle uitstraling, waardoor het naadloos in ieder interieur past. Maar dit rolgordijn heeft niet alleen een prachtig uiterlijk, het biedt ook functionele voordelen. De verduisterende tussenlaag zorgt ervoor dat dit rolgordijn volledig verduisterend is en geen enkel licht doorlaat. Dit maakt het perfect voor gebruik in slaapkamers, waar je volledige duisternis wilt creëren voor een goede nachtrust. Bovendien is dit rolgordijn eenvoudig te monteren en kun je het zelfs in de breedte inkorten, zodat het perfect past bij jouw ramen. Met het Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190 geniet je niet alleen van een prachtig design, maar ook van optimale functionaliteit in huis.

Veelgestelde vragen over Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190

De afmetingen van Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190 zijn als volgt:

Product breedte: Tot 100 cm

Product lengte:

160 tot 190 cm, 190 tot 220 cm

Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190 is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190 is Bruin. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190 is geschikt voor Draai-/kiepraam | Regulier raam.

Rolgordijn Easy Texture Verduisterend Sand 80 x 190 is gemaakt door Raamdecoratie.com. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen