Sol Royal rolgordijn bamboe 140x160 cm SolDecor B86 rolgordijnen zonder boren rolgordijnen lichtdoorlatend zonwering

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Sol Royal rolgordijn bamboe 140x160 cm SolDecor B86 rolgordijnen zonder boren rolgordijnen lichtdoorlatend zonwering en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Sol Royal rolgordijn bamboe 140x160 cm SolDecor B86 rolgordijnen zonder boren rolgordijnen lichtdoorlatend zonwering

Merk

Sol Royal

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

130 tot 160 cm, 160 tot 190 cm

Materiaal

Bamboe

Kleur

Bruin

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Sol Royal rolgordijn bamboe 140x160 cm SolDecor B86 rolgordijnen zonder boren rolgordijnen lichtdoorlatend zonwering

Dit prachtige bamboe rolgordijn van Sol Royal is een ideale toevoeging aan elk interieur. Met zijn afmetingen van 140x160 cm past het perfect in elke kamer. Het rolgordijn is lichtdoorlatend, waardoor het een zachte en aangename sfeer creëert in uw huis. Wat dit rolgordijn echt bijzonder maakt, is het feit dat het zonder boren kan worden bevestigd. Dankzij de bijgeleverde universele verstelbare klemhouders kunt u het gordijn eenvoudig en snel aan uw raam of deur bevestigen. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar voorkomt ook schade aan uw muren. Daarnaast biedt dit rolgordijn ook uitstekende zonwering. Het bamboemateriaal filtert het zonlicht op een natuurlijke manier, waardoor u kunt genieten van een aangename hoeveelheid licht in uw kamer. Dit maakt het rolgordijn perfect voor gebruik in slaapkamers, woonkamers of zelfs op kantoor. Met het Sol Royal bamboe rolgordijn haalt u niet alleen een functioneel en praktisch product in huis, maar ook een stijlvolle en decoratieve toevoeging aan uw interieur. Laat uzelf verwennen door de warme uitstraling van bamboe en geniet van het comfort en de privacy die dit rolgordijn biedt.

Veelgestelde vragen over Sol Royal rolgordijn bamboe 140x160 cm SolDecor B86 rolgordijnen zonder boren rolgordijnen lichtdoorlatend zonwering

De afmetingen van Sol Royal rolgordijn bamboe 140x160 cm SolDecor B86 rolgordijnen zonder boren rolgordijnen lichtdoorlatend zonwering zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

130 tot 160 cm, 160 tot 190 cm

Sol Royal rolgordijn bamboe 140x160 cm SolDecor B86 rolgordijnen zonder boren rolgordijnen lichtdoorlatend zonwering is gemaakt van Bamboe. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Sol Royal rolgordijn bamboe 140x160 cm SolDecor B86 rolgordijnen zonder boren rolgordijnen lichtdoorlatend zonwering is Bruin. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Sol Royal rolgordijn bamboe 140x160 cm SolDecor B86 rolgordijnen zonder boren rolgordijnen lichtdoorlatend zonwering is geschikt voor Regulier raam.

Sol Royal rolgordijn bamboe 140x160 cm SolDecor B86 rolgordijnen zonder boren rolgordijnen lichtdoorlatend zonwering is gemaakt door Sol Royal. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen