Bloom The Room Rolgordijn Verduisterend Antraciet 150x190 cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Bloom The Room Rolgordijn Verduisterend Antraciet 150x190 cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Bloom The Room Rolgordijn Verduisterend Antraciet 150x190 cm

Merk

Bloom The Room

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

160 tot 190 cm, 190 tot 220 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Grijs

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Bloom The Room Rolgordijn Verduisterend Antraciet 150x190 cm

De BloomTheRoom verduisterende rolgordijnen zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan elk interieur. Deze moderne rolgordijnen zijn geschikt voor alle soorten ramen en kamers. Of je nu een slaapkamer, woonkamer of kantoor wilt verduisteren, deze rolgordijnen bieden de perfecte oplossing. De verduisterende stof zorgt ervoor dat er geen enkel straaltje zonlicht naar binnen komt, waardoor je optimaal kunt genieten van een donkere en rustige omgeving. Dit maakt de rolgordijnen ideaal voor slaapkamers, waar een goede nachtrust van essentieel belang is. Bovendien heeft de achterzijde van het gordijn een meekleurende of witte afwerking, waardoor het er aan de buitenkant ook netjes uitziet. Naast de functionele eigenschappen zijn de BloomTheRoom verduisterende rolgordijnen ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zodat je zeker een gordijn vindt dat perfect bij jouw stijl past. Daarnaast zijn de rolgordijnen eenvoudig in te korten in de breedte, waardoor je ze precies op maat kunt maken voor jouw raam. Zo creëer je een unieke look die helemaal bij jou en je interieur past.

Veelgestelde vragen over Bloom The Room Rolgordijn Verduisterend Antraciet 150x190 cm

De afmetingen van Bloom The Room Rolgordijn Verduisterend Antraciet 150x190 cm zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

160 tot 190 cm, 190 tot 220 cm

Bloom The Room Rolgordijn Verduisterend Antraciet 150x190 cm is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Bloom The Room Rolgordijn Verduisterend Antraciet 150x190 cm is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Bloom The Room Rolgordijn Verduisterend Antraciet 150x190 cm is geschikt voor Regulier raam.

Bloom The Room Rolgordijn Verduisterend Antraciet 150x190 cm is gemaakt door Bloom The Room. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen