Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout

Merk

Sunsta

Product breedte

190 cm en breder

Product lengte

160 tot 190 cm, 190 tot 220 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Wit

Geschikt voor type raam

Deur | Draai-/kiepraam | Draairaam | Regulier raam | Uitzetraam

Omschrijving van Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout

Dan is het Sunsta Rolgordijn Verduisterend de perfecte keuze voor jou! Met zijn afmetingen van 210 x 190 cm past dit rolgordijn perfect in elke ruimte. Bovendien is het gordijn inkortbaar, zodat je het eenvoudig op maat kunt maken voor jouw specifieke behoeften. Dit verduisterende gordijn zorgt ervoor dat er geen enkel straaltje zonlicht naar binnen dringt, waardoor je volop kunt genieten van een goede nachtrust. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en gemakkelijk te reinigen is. Daarnaast heeft het een strakke en decoratieve uitstraling, waardoor het een aanwinst is voor elke ruimte. Of je nu een kinderkamer wilt verduisteren, een projectieruimte wilt creëren of professionele video- en fotografie-opnamen wilt maken, dit gordijn voldoet aan al je eisen. De zwarte kleur geeft een moderne en stijlvolle touch aan je interieur. Dus waar wacht je nog op? Kies voor het Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout en geniet van een perfect verduisterde ruimte!

Veelgestelde vragen over Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout

De afmetingen van Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout zijn als volgt:

Product breedte: 190 cm en breder

Product lengte:

160 tot 190 cm, 190 tot 220 cm

Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout is Wit. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout is geschikt voor Deur | Draai-/kiepraam | Draairaam | Regulier raam | Uitzetraam.

Sunsta Rolgordijn Verduisterend 210 x 190 cm Inkortbaar Blackout is gemaakt door Sunsta. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen