Glow Thuis Vitrage Gordijn Doorschijnend voile-materiaal Kant En Klaar- 140x250 cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Glow Thuis Vitrage Gordijn Doorschijnend voile-materiaal Kant En Klaar- 140x250 cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Glow Thuis Vitrage Gordijn Doorschijnend voile-materiaal Kant En Klaar- 140x250 cm

Merk

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

100% polyester

Kleur

Wit

Geschikt voor type raam

Deur | Regulier raam

Omschrijving van Glow Thuis Vitrage Gordijn Doorschijnend voile-materiaal Kant En Klaar- 140x250 cm

Dit prachtige Glow Thuis Vitrage Gordijn is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige voile-materiaal straalt dit gordijn een tijdloze schoonheid uit. Het gordijn is kant en klaar, wat betekent dat je het direct kunt ophangen en kunt genieten van de sfeervolle ambiance die het creëert in elke kamer. Met de metalen ringen aan de bovenkant van het gordijn kun je het gemakkelijk en snel bevestigen aan een gordijnroede. De witte ondergrond zorgt voor een frisse en heldere uitstraling, terwijl het doorschijnende voile-materiaal een subtiele filtering van het licht mogelijk maakt. Dit zorgt voor een zachte en warme gloed in de ruimte, waardoor een ontspannen en gezellige sfeer wordt gecreëerd. Met een afmeting van 140x250 cm past dit gordijn perfect in de meeste standaard ramen. Het is ideaal voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of zelfs in de keuken. Het gordijn voegt niet alleen stijl toe aan je interieur, maar biedt ook privacy en beschermt tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf. Kies voor dit Glow Thuis Vitrage Gordijn en transformeer je huis in een oase van rust en elegantie.

Veelgestelde vragen over Glow Thuis Vitrage Gordijn Doorschijnend voile-materiaal Kant En Klaar- 140x250 cm

De afmetingen van Glow Thuis Vitrage Gordijn Doorschijnend voile-materiaal Kant En Klaar- 140x250 cm zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Glow Thuis Vitrage Gordijn Doorschijnend voile-materiaal Kant En Klaar- 140x250 cm is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Glow Thuis Vitrage Gordijn Doorschijnend voile-materiaal Kant En Klaar- 140x250 cm is Wit. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Glow Thuis Vitrage Gordijn Doorschijnend voile-materiaal Kant En Klaar- 140x250 cm is geschikt voor Deur | Regulier raam.

Glow Thuis Vitrage Gordijn Doorschijnend voile-materiaal Kant En Klaar- 140x250 cm is gemaakt door . Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen