MAROYATHOME George Gordijn Zeer goed Verduisterend Plooiband Isolerend Dubbeldik Geschikt voor gordijnroede Geschikt

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij MAROYATHOME George Gordijn Zeer goed Verduisterend Plooiband Isolerend Dubbeldik Geschikt voor gordijnroede Geschikt en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties MAROYATHOME George Gordijn Zeer goed Verduisterend Plooiband Isolerend Dubbeldik Geschikt voor gordijnroede Geschikt

Merk

maroyathome

Product breedte

190 cm en breder

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

Polyester | Stof

Kleur

Beige

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van MAROYATHOME George Gordijn Zeer goed Verduisterend Plooiband Isolerend Dubbeldik Geschikt voor gordijnroede Geschikt

Het MAROYATHOME George Gordijn is een prachtig ontworpen gordijn dat niet alleen je interieur verfraait, maar ook functioneel is. Dit gordijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een uitstekende verduistering en isolatie in elke kamer. Of je nu wilt genieten van een goede nachtrust of je wilt beschermen tegen fel zonlicht, dit gordijn is de perfecte keuze. Wat dit gordijn echt onderscheidt, is de multifunctionele plooiband. Hierdoor kun je het gordijn gemakkelijk ophangen aan een rail met haakjes of clips. Daarnaast is het gordijn ook geschikt om over een gordijnroede te schuiven, waardoor je de vrijheid hebt om het gordijn op verschillende manieren te stylen. Met dit gordijn kun je eenvoudig de gewenste sfeer creëren in elke kamer. Naast de verduisterende en isolerende eigenschappen, heeft het gordijn ook een dubbel dikke structuur die zorgt voor extra privacy en geluidsdemping. Hierdoor kun je genieten van een rustige en gezellige sfeer in je huis. Het MAROYATHOME George Gordijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur. Upgrade je huis met dit prachtige gordijn en geniet van een stijlvol en comfortabel huis.

Veelgestelde vragen over MAROYATHOME George Gordijn Zeer goed Verduisterend Plooiband Isolerend Dubbeldik Geschikt voor gordijnroede Geschikt

De afmetingen van MAROYATHOME George Gordijn Zeer goed Verduisterend Plooiband Isolerend Dubbeldik Geschikt voor gordijnroede Geschikt zijn als volgt:

Product breedte: 190 cm en breder

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

MAROYATHOME George Gordijn Zeer goed Verduisterend Plooiband Isolerend Dubbeldik Geschikt voor gordijnroede Geschikt is gemaakt van Polyester | Stof. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van MAROYATHOME George Gordijn Zeer goed Verduisterend Plooiband Isolerend Dubbeldik Geschikt voor gordijnroede Geschikt is Beige. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. MAROYATHOME George Gordijn Zeer goed Verduisterend Plooiband Isolerend Dubbeldik Geschikt voor gordijnroede Geschikt is geschikt voor Regulier raam.

MAROYATHOME George Gordijn Zeer goed Verduisterend Plooiband Isolerend Dubbeldik Geschikt voor gordijnroede Geschikt is gemaakt door maroyathome. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen