Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm

Merk

Bamboe-import

Product breedte

190 cm en breder

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

Bamboe

Kleur

Bruin

Geschikt voor type raam

Omschrijving van Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm

De Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm biedt een prachtige en natuurlijke uitstraling aan jouw interieur. Dit rolgordijn is vervaardigd van stevig zoetwater riet, dat met behulp van zwart palmtouw is samengebonden. Deze unieke constructie maakt het gemakkelijk om het rolgordijn op te rollen of af te rollen tot de gewenste hoogte. Wat dit rolgordijn echt onderscheidt, is het lichte gewicht van het rietmateriaal. Hierdoor blijft het moeiteloos te bedienen, zelfs bij bredere ramen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het te zwaar wordt of dat het mechanisme vastloopt. Het rolgordijn biedt dus niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je woning, maar ook gebruiksgemak. Met de afmetingen van 200 x 250 cm past dit rolgordijn perfect in verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of kantoor. Het natuurlijke uiterlijk van het zoetwater riet voegt een vleugje rust en warmte toe aan elke kamer. Creëer een gezellige sfeer en geniet van de natuurlijke schoonheid van dit prachtige rolgordijn.

Veelgestelde vragen over Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm

De afmetingen van Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm zijn als volgt:

Product breedte: 190 cm en breder

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm is gemaakt van Bamboe. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm is Bruin. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm is geschikt voor .

Bamboo Import Europe BV Rolgordijn Riet Naturel 200 x 250 cm is gemaakt door Bamboe-import. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen