Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm

Merk

Home of Curtains

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

160 tot 190 cm

Materiaal

Polyester | Stof

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm

De Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm is het perfecte gordijn voor jouw huis. Dit verduisterende gordijn creëert een gezellige en rustige sfeer in elke kamer. Het gordijn is kant-en-klaar, wat betekent dat je het direct kunt ophangen zonder gedoe. Met zijn afmetingen van 144x180 cm past dit gordijn perfect in elke standaard raamopening. Het gordijn is voorzien van ringen, waardoor je het gemakkelijk kunt ophangen aan een roede of stang. Het ontwerp is tijdloos en past bij elke interieurstijl. Niet alleen biedt dit gordijn volledige verduistering, maar het heeft ook geluidswerende eigenschappen, waardoor het perfect is voor slaapkamers of andere ruimtes waar je ongestoord wilt kunnen rusten. Daarnaast zorgt het gordijn ervoor dat de warmte in de kamer blijft, waardoor je energie bespaart op verwarmingskosten. Creëer een gezellige en stijlvolle sfeer in jouw huis met het Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm. Geen gedoe meer met maatwerk gordijnen, dit kant-en-klare gordijn is de perfecte keuze voor elke kamer in jouw huis.

Veelgestelde vragen over Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm

De afmetingen van Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

160 tot 190 cm

Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm is gemaakt van Polyester | Stof. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm is geschikt voor Regulier raam.

Home of Curtains RUBEN Gordijn Verduisterend Kant en Klaar 144x180 cm is gemaakt door Home of Curtains. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen