Telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakraam

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakraam en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakraam

Merk

Product breedte

Tot 100 cm

Product lengte

Tot 100 cm

Materiaal

Kleur

Grijs

Geschikt voor type raam

Omschrijving van Telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakraam

Deze telescopische bedieningsstang is speciaal ontworpen voor Velux ® dakramen en biedt een handige en efficiënte manier om uw dakraam te openen en sluiten. Met een bereik tussen 1,10 m en 2 m kunt u eenvoudig de hoogte aanpassen aan uw behoeften en comfortabel bedienen, zelfs als uw dakraam zich op een hogere locatie bevindt. De stang is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Het telescopische deel van de stang kan eenvoudig worden vergrendeld door een druk op de knop, waardoor u de gewenste lengte kunt behouden tijdens het gebruik. Bovendien is de stang gemakkelijk op te bergen dankzij het compacte ontwerp, waardoor u ruimte bespaart in uw opslagruimte. Met deze telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakramen kunt u moeiteloos genieten van frisse lucht en natuurlijk licht in uw huis. Het is een essentieel accessoire voor iedereen die gebruiksgemak en functionaliteit waardeert bij het openen en sluiten van hun dakramen. Investeer vandaag nog in deze handige stang en maak het beheren van uw dakramen een fluitje van een cent!

Veelgestelde vragen over Telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakraam

De afmetingen van Telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakraam zijn als volgt:

Product breedte: Tot 100 cm

Product lengte:

Tot 100 cm

Telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakraam is gemaakt van . Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakraam is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakraam is geschikt voor .

Telescopische bedieningsstang voor Velux ® dakraam is gemaakt door . Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen