NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn

Merk

NOVOB®

Product breedte

Tot 100 cm

Product lengte

100 tot 130 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Dakraam | Regulier raam | Draai-/kiepraam

Omschrijving van NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn

Maak kennis met ons NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn, de ideale oplossing om een perfecte omgeving te creëren voor rust en privacy. Dit draagbare gordijn is gemaakt van een zwaar en ondoorzichtig materiaal, en is voorzien van stevige zuignappen die ervoor zorgen dat al het licht effectief wordt geblokkeerd. Hierdoor geniet je van volledige duisternis, ongestoorde slaap en verhoogde energie-efficiëntie. Dit verduisteringsgordijn is niet alleen functioneel, maar ook nog eens eenvoudig te installeren en draagbaar. Dit betekent dat je het gordijn gemakkelijk kunt verplaatsen naar verschillende ruimtes, waardoor je overal kunt genieten van een vredige omgeving. Of je nu thuis bent, op reis of in een hotelkamer verblijft, met ons verduisteringsgordijn creëer je altijd de ideale omstandigheden voor een goede nachtrust. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe details toegevoegd aan dit verduisteringsgordijn. Het gordijn heeft een afmeting van 120x70cm, wat ervoor zorgt dat het geschikt is voor de meeste ramen. Bovendien is het gordijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Dankzij de hoogwaardige zuignappen blijft het gordijn stevig op zijn plaats, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over losraken of vallen. Kortom, ons NO.

Veelgestelde vragen over NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn

De afmetingen van NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn zijn als volgt:

Product breedte: Tot 100 cm

Product lengte:

100 tot 130 cm

NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn is geschikt voor Dakraam | Regulier raam | Draai-/kiepraam.

NOVOB® Verduisteringsdoek met zuignappen (120x70cm) verduisteringsgordijn is gemaakt door NOVOB®. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen