Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm

Merk

Product breedte

190 cm en breder

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

100% polyester

Kleur

Wit

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm

Maak je interieur compleet met de Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm. Deze prachtige vitrage is perfect voor het creëren van een elegante en stijlvolle sfeer in elke ruimte. Met zijn kant-en-klare ontwerp en plooiband is het gemakkelijk te installeren en geschikt voor verschillende typen haken en clips. Bovendien is deze vitrage voorzien van een loodveter, wat zorgt voor een nette en strakke afwerking. De Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige decoratie voor je ramen. Het lichte en luchtige ontwerp laat voldoende natuurlijk licht binnen, terwijl het je privacy behoudt. Met zijn royale afmetingen van 300x250 cm is deze vitrage geschikt voor de meeste standaard ramen. Let op: de plooihaken en clips worden niet meegeleverd. Hierdoor heb je de vrijheid om je eigen stijl en voorkeur te volgen bij het ophangen van deze vitrage. Of je nu gaat voor een klassieke look met traditionele haken of een eigentijdse uitstraling met moderne clips, de keuze is aan jou. Kies voor de Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm en geef je interieur een vleugje verfijning en charme.

Veelgestelde vragen over Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm

De afmetingen van Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm zijn als volgt:

Product breedte: 190 cm en breder

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm is Wit. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm is geschikt voor Regulier raam.

Maroyathome Bibiana Vitrage Met Plooiband Kant en Klaar - 300x250 cm is gemaakt door . Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen