Glow Thuis gordijn kant en klaar verduisterend ringen 140x250cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Glow Thuis gordijn kant en klaar verduisterend ringen 140x250cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Glow Thuis gordijn kant en klaar verduisterend ringen 140x250cm

Merk

Glow Thuis

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Glow Thuis gordijn kant en klaar verduisterend ringen 140x250cm

Het Glow Thuis gordijn is een kant-en-klare verduisterende raamdecoratie die perfect is voor elke ruimte in huis. Met een afmeting van 140x250 cm past dit gordijn gemakkelijk in de meeste standaard ramen. De stof van dit gordijn heeft vele voordelen. Dankzij de lichtreflecterende coating wordt de kamer beschermd tegen schadelijke zonnestralen en oververhitting. Zelfs op een zonnige dag zorgt dit gordijn voor volledige verduistering, waardoor de kamer heerlijk donker blijft. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht in de kamer biedt dit gordijn tot wel 95% schaduw. Daarnaast heeft de stof van dit gordijn een elektrostatische afwerking, waardoor stof effectief wordt tegengehouden. Hierdoor blijft het gordijn langer schoon en fris. En het beste van alles? Dit gordijn heeft een delicate was nodig en hoeft niet gestreken te worden. Het is dus niet alleen een praktische keuze, maar ook een gemakkelijke en onderhoudsvriendelijke optie voor elke ruimte in huis.

Veelgestelde vragen over Glow Thuis gordijn kant en klaar verduisterend ringen 140x250cm

De afmetingen van Glow Thuis gordijn kant en klaar verduisterend ringen 140x250cm zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Glow Thuis gordijn kant en klaar verduisterend ringen 140x250cm is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Glow Thuis gordijn kant en klaar verduisterend ringen 140x250cm is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Glow Thuis gordijn kant en klaar verduisterend ringen 140x250cm is geschikt voor Regulier raam.

Glow Thuis gordijn kant en klaar verduisterend ringen 140x250cm is gemaakt door Glow Thuis. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen