Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: CK01

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: CK01 en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: CK01

Merk

Raamdecoratie.com

Product breedte

Tot 100 cm

Product lengte

Tot 100 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Dakraam

Omschrijving van Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: CK01

Dit trendy verduisterende rolgordijn voor dakramen is speciaal ontworpen voor Velux dakramen. Met behulp van de maatcode van jouw Velux dakraam kun je eenvoudig de bijpassende afmeting in centimeters kiezen. Het mooie is dat je zelf geen metingen hoeft te verrichten! Het rolgordijn zal perfect passen. De stof van dit rolgordijn is 100% verduisterend en heeft tevens een warmte reflecterende werking. Zo zorgt het niet alleen voor een complete verduistering van de ruimte, maar helpt het ook om de warmte buiten te houden tijdens zonnige dagen. Dankzij de luxe cassette, zijprofielen en onderlat met borstel zijn er geen vervelende lichtkieren meer. Daarnaast is de montage van dit rolgordijn erg eenvoudig. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen en duidelijke instructies kun je het rolgordijn snel en moeiteloos installeren. Creëer een comfortabele en sfeervolle omgeving in jouw kamer met dit praktische en stijlvolle verduisterende dakraam rolgordijn.

Veelgestelde vragen over Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: CK01

De afmetingen van Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: CK01 zijn als volgt:

Product breedte: Tot 100 cm

Product lengte:

Tot 100 cm

Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: CK01 is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: CK01 is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: CK01 is geschikt voor Dakraam.

Dakraam Rolgordijn Trend Verduisterend Black voor Velux: CK01 is gemaakt door Raamdecoratie.com. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen