Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250 en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250

Merk

MESA LIVING

Product breedte

190 cm en breder

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250

Met de Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250 creëer je een oase van rust en stilte in je slaapkamer. Dit luxe gordijn is niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. De verduisterende eigenschappen zorgen ervoor dat je slaapkamer volledig wordt afgesloten van externe lichtbronnen, waardoor je kunt genieten van een diepe en ongestoorde nachtrust. Dit gordijn is speciaal ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan totale duisternis, zoals kleine kinderen of mensen die in de nachtdienst werken. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat het gordijn soepel over de haken glijdt, waardoor je het gemakkelijk kunt openen en sluiten. Bovendien heeft het gordijn een isolerende werking, waardoor het in de zomer de warmte buiten houdt en in de winter de kou. Met een afmeting van 300 x 250 cm is dit gordijn groot genoeg om elke kamer volledig te verduisteren. De elegante haken geven het gordijn een luxueuze uitstraling en zorgen ervoor dat het perfect past bij verschillende interieurstijlen. Creëer een kalme en serene omgeving in je slaapkamer met de Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250 en geniet van een goede nachtrust, altijd in het donker.

Veelgestelde vragen over Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250

De afmetingen van Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250 zijn als volgt:

Product breedte: 190 cm en breder

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250 is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250 is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250 is geschikt voor Regulier raam.

Mesa Living Verduisterende Gordijnen met Haken - Haken 300 x 250 is gemaakt door MESA LIVING. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen