Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 75x160 cm Zonder boren

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 75x160 cm Zonder boren en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 75x160 cm Zonder boren

Merk

Sol Royal

Product breedte

Tot 100 cm

Product lengte

130 tot 160 cm, 160 tot 190 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Geschikt voor type raam

Deur | Regulier raam

Omschrijving van Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 75x160 cm Zonder boren

Met het Sol Royal T42 thermisch verduisterende rolgordijn van 75x160 cm hoef je geen gaten in je muur te boren. Dit innovatieve gordijn zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling in je interieur, maar biedt ook optimale verduistering en thermische isolatie. Geniet van een goede nachtrust zonder gestoord te worden door het felle zonlicht of nieuwsgierige blikken van buitenaf. Dankzij het praktische ontwerp van dit rolgordijn kan het eenvoudig en snel worden gemonteerd zonder dat je gereedschap of boor nodig hebt. Hierdoor is het ideaal voor huurwoningen of mensen die geen permanente veranderingen aan hun woning willen maken. Het gordijn wordt geleverd met een handig montagesysteem, waardoor je het gemakkelijk kunt bevestigen aan bijna elk raamkozijn. Naast het functionele aspect biedt dit Sol Royal T42 rolgordijn ook een decoratieve touch aan je interieur. De tijdloze kleur en het strakke design passen perfect bij elke woonstijl. Bovendien zorgt de thermische isolatie ervoor dat je energie bespaart, doordat het gordijn de warmte in de winter binnenhoudt en de koele lucht in de zomer buiten. Hierdoor creëer je een aangename en comfortabele omgeving in elke kamer van je huis. Kies voor het Sol Royal T42 thermisch verduisterende rolgordijn en geniet van de vele voordelen die het biedt. Of je nu op zoek bent naar privacy, verduistering of een stijlvolle raamdecor.

Veelgestelde vragen over Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 75x160 cm Zonder boren

De afmetingen van Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 75x160 cm Zonder boren zijn als volgt:

Product breedte: Tot 100 cm

Product lengte:

130 tot 160 cm, 160 tot 190 cm

Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 75x160 cm Zonder boren is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 75x160 cm Zonder boren is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 75x160 cm Zonder boren is geschikt voor Deur | Regulier raam.

Sol Royal T42 Thermisch rolgordijn verduisterend 75x160 cm Zonder boren is gemaakt door Sol Royal. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen