HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen 140x270cm Off White Ecru

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen 140x270cm Off White Ecru en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen 140x270cm Off White Ecru

Merk

HOOMstyle

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

250 cm en langer

Materiaal

Polyester

Kleur

Wit

Geschikt voor type raam

Regulier raam

Omschrijving van HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen 140x270cm Off White Ecru

Dit HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen in de kleur Off White Ecru voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Of je nu wilt genieten van een moment van rust en privacy of de sfeer in je interieur wilt versterken, dit gordijn biedt de perfecte oplossing. Dit verduisterende gordijn is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een soepele plooival en een elegante uitstraling. De stof heeft een isolerende werking, waardoor het de warmte buiten houdt tijdens de zomer en de kou buiten tijdens de winter. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabeler binnenklimaat, maar kan ook helpen om energie te besparen. Met de bijgevoegde ringen is het ophangen van dit gordijn een fluitje van een cent. De ringen zorgen voor een strakke en moderne afwerking, terwijl ze ook zorgen voor een soepel glijdend openen en sluiten van het gordijn. Met een afmeting van 140x270cm past dit gordijn perfect in de meeste standaard ramen. Voeg stijl, functionaliteit en comfort toe aan je interieur met dit prachtige HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen. Geef jezelf de luxe die je verdient en geniet van de vele voordelen die dit gordijn te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen 140x270cm Off White Ecru

De afmetingen van HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen 140x270cm Off White Ecru zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

250 cm en langer

HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen 140x270cm Off White Ecru is gemaakt van Polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen 140x270cm Off White Ecru is Wit. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen 140x270cm Off White Ecru is geschikt voor Regulier raam.

HOOMstyle Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Met Ringen 140x270cm Off White Ecru is gemaakt door HOOMstyle. Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen