Glow Thuis Vitrage voile-materiaal Kant en klaar Decoratief- 140 x 250 cm

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Glow Thuis Vitrage voile-materiaal Kant en klaar Decoratief- 140 x 250 cm en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Glow Thuis Vitrage voile-materiaal Kant en klaar Decoratief- 140 x 250 cm

Merk

Product breedte

130 tot 160 cm

Product lengte

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Materiaal

100% polyester

Kleur

Wit

Geschikt voor type raam

Deur | Regulier raam

Omschrijving van Glow Thuis Vitrage voile-materiaal Kant en klaar Decoratief- 140 x 250 cm

De Glow Thuis Vitrage voile-materiaal is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Met zijn kant-en-klare ontwerp is dit decoratieve gordijn van 140 x 250 cm perfect voor het creëren van een stijlvolle en sfeervolle ambiance in elke kamer. Dit gordijn is gemaakt van hoogwaardig voile-materiaal dat zacht en lichtdoorlatend is, waardoor het een subtiele glans geeft aan elke ruimte. De delicate kantafwerking voegt een vleugje elegantie toe aan het gordijn, waardoor het een prachtige eyecatcher wordt. Houd er rekening mee dat de meting van dit gordijn zonder plooien is. Na het ophangen en het toevoegen van de plooien, kan de gordijnbreedte iets korter zijn dan 1 meter. Dit zorgt voor een mooie en geplooide uitstraling, waardoor het gordijn een speels en dynamisch effect krijgt. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of zelfs je kantoor wilt verfraaien, de Glow Thuis Vitrage voile-materiaal is de perfecte keuze. Het is eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt met verschillende soorten gordijnrails of -roedes. Creëer een warme en gezellige sfeer in je huis met dit prachtige decoratieve gordijn.

Veelgestelde vragen over Glow Thuis Vitrage voile-materiaal Kant en klaar Decoratief- 140 x 250 cm

De afmetingen van Glow Thuis Vitrage voile-materiaal Kant en klaar Decoratief- 140 x 250 cm zijn als volgt:

Product breedte: 130 tot 160 cm

Product lengte:

220 tot 250 cm, 250 cm en langer

Glow Thuis Vitrage voile-materiaal Kant en klaar Decoratief- 140 x 250 cm is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Glow Thuis Vitrage voile-materiaal Kant en klaar Decoratief- 140 x 250 cm is Wit. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Glow Thuis Vitrage voile-materiaal Kant en klaar Decoratief- 140 x 250 cm is geschikt voor Deur | Regulier raam.

Glow Thuis Vitrage voile-materiaal Kant en klaar Decoratief- 140 x 250 cm is gemaakt door . Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen