Blumtal Gordijnen Verduisterend Gordijn Kant en Klaar Blackout Gordijnen 168 x 183 cm Taupe Set van 2

5/5

De aanschaf van gordijnen zorgt voor meerdere voordelen in je woning. Uiteraard kun je er de lichtinval mee reguleren, maar ook voor het tegenhouden van tocht mogen gordijnen niet ontbreken. Uiteraard wil je dat de gordijnen er wel mooi uit zien als raamdecoratie en bij je interieur passen. Neem een kijkje bij Blumtal Gordijnen Verduisterend Gordijn Kant en Klaar Blackout Gordijnen 168 x 183 cm Taupe Set van 2 en beslis of dit de gordijnen zijn die jij wilt!

Specificaties Blumtal Gordijnen Verduisterend Gordijn Kant en Klaar Blackout Gordijnen 168 x 183 cm Taupe Set van 2

Merk

Product breedte

160 tot 190 cm

Product lengte

160 tot 190 cm

Materiaal

Kleur

Grijs

Geschikt voor type raam

Omschrijving van Blumtal Gordijnen Verduisterend Gordijn Kant en Klaar Blackout Gordijnen 168 x 183 cm Taupe Set van 2

Ben je op zoek naar een gemakkelijk te monteren en stijlvol verduisterend gordijn? Dan zijn de Blumtal gordijnen precies wat je nodig hebt. Deze gordijnen, ook wel bekend als blackout gordijnen, zorgen ervoor dat je kamer goed donker blijft. Ze zijn ideaal voor degenen die graag willen uitslapen in de ochtend. De Blumtal gordijnen worden verkocht in een set van 2 en hebben een afmeting van 168 x 183 cm. Ze zijn verkrijgbaar in een elegante taupe kleur die bij elk interieur past. Dankzij de ringen zijn de gordijnen kant en klaar voor gebruik en kunnen ze eenvoudig voor het raam gemonteerd worden. Deze gordijnen zijn niet alleen functioneel, maar ook van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden, want ze kunnen gewassen worden in de machine op lage temperaturen. Met de Blumtal gordijnen haal je niet alleen een praktisch product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Creëer de ideale sfeer in je kamer en geniet van een goede nachtrust met deze verduisterende gordijnen.

Veelgestelde vragen over Blumtal Gordijnen Verduisterend Gordijn Kant en Klaar Blackout Gordijnen 168 x 183 cm Taupe Set van 2

De afmetingen van Blumtal Gordijnen Verduisterend Gordijn Kant en Klaar Blackout Gordijnen 168 x 183 cm Taupe Set van 2 zijn als volgt:

Product breedte: 160 tot 190 cm

Product lengte:

160 tot 190 cm

Blumtal Gordijnen Verduisterend Gordijn Kant en Klaar Blackout Gordijnen 168 x 183 cm Taupe Set van 2 is gemaakt van . Dit materiaal is uiterst geschikt voor gordijnen.

De standaard kleur van Blumtal Gordijnen Verduisterend Gordijn Kant en Klaar Blackout Gordijnen 168 x 183 cm Taupe Set van 2 is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of het product in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Gordijnen komen in verschillende maten en zijn voor verschillende ramen geschikt. Blumtal Gordijnen Verduisterend Gordijn Kant en Klaar Blackout Gordijnen 168 x 183 cm Taupe Set van 2 is geschikt voor .

Blumtal Gordijnen Verduisterend Gordijn Kant en Klaar Blackout Gordijnen 168 x 183 cm Taupe Set van 2 is gemaakt door . Een hoogwaardig merk op het gebied van gordijnen.

Bekijk ook andere gordijnen