Top 10 slimme verlichting - Beste slimme verlichting van 2024

Laatst bijgewerkt: 1 jun. 2023

Heb je moeite om de perfecte slimme verlichting te kiezen voor je thuis? Zijn er teveel opties voor slimme verlichting op de markt en weet je niet meer wat je moet kiezen? Wees niet bezorgd! Wij hebben de oplossing voor je. Wij hebben de top 10 slimme verlichting geselecteerd om je het gemakkelijk te maken een keuze te maken. Kom samen met ons mee als we de beste opties ontdekken in de wereld van slimme verlichting.

Ben je op zoek naar een nieuwe slimme verlichting? Dan zit je op huisstijltrends.nl goed. Onze kenners hebben een uitgebreide vergelijking gemaakt van vele diverse slimme verlichting. Hiervoor hebben ze vele slimme verlichting getest en onderzocht. Met hun onderzoeksresultaten hebben ze de top 10 beste slimme verlichting samengesteld. Hierdoor kun je in een oogopslag zien wat onze kenners de beste slimme verlichting vinden.

Ben je op zoek naar een nieuwe slimme verlichting? Scrol dan snel verder en vind de slimme verlichting die het beste bij jou past! Zo hoef je zelf niet op onderzoek te gaan naar een goede slimme verlichting maar hebben onze kenners dit al voor je gedaan.

Top 10 slimme verlichting test

Een goede slimme verlichting uitkiezen is niet altijd makkelijk, gezien het grote aanbod. Dan is de vraag “Wat is de beste slimme verlichting?” zeker een goede vraag. Soms kun je overwelmd raken door het grote aanbod. Daarom hebben onze kenners voor jou de top 10 van de beste slimme verlichting samengesteld. 

Onze kenners hebben aandacht besteed aan verschillende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit, de prijs, het gebruiksgemak en het design. Door veel onderzoek te doen naar vele verschillende slimme verlichting hebben ze uiteindelijk een top 10  van de beste slimme verlichting kunnen maken. Neem snel een ​​kijkje en vind de slimme verlichting die het beste bij je past.

1. LUSQ Smart Lamp

De LUSQ Smart Lamp E27 is zo veelzijdig dat hij voor elke gelegenheid gebruikt kan worden. De lamp beschikt over 16 miljoen kleuren en maakt gebruik van energiezuinige A+ LED technologie. Met de slimme app waarmee je de lamp gemakkelijk kunt bedienen, kun je perfecte scenes creëren. Kies voor een romantisch rood, rustgevend blauw of een van de vele andere kleuren die je kunt instellen. Ook is het mogelijk om de kleurtemperatuur aan te passen. Ervaar de sfeer die deze veelzijdige lamp met zich meebrengt. Maar dat is nog niet alles, de LUSQ Smart Lamp E27 is ook te bedienen via voice-control voor Google Home en Amazon Alexa. Geniet van een feestelijke lichtshow en creëer een unieke atmosfeer. Of vervang je normale schakelaar en gebruik deze slimme lamp als verlichting. Het is zo eenvoudig om je huis knus en gezellig te maken met deze slimme lamp.

2. Ledvance Smart Wifi

De Ledvance Smart+ Wifi E14 Peer 5W 470lm 827 Zeer Warm | Dimbaar Vervangt 40W is een slimme oplossing voor energiezuinige verlichting. Deze lamp heeft een E14 fitting en een 'Kogel' vorm. Met een kleurcode 827 en een Kelvin waarde van 2700K - Zeer Warm Wit, levert de lamp 470 Lumen met een Lumen/watt ratio van 96. Wat betreft energieverbruik heeft de lamp een vermogen van 4.9 Watt, een voltage van 220v, en een energielabel F. De Color Rendering (RA) waarde van de lamp bedraagt 89. Bovendien is de lamp voorzien van een IP20 - Bijna Stofdicht waarde. De Ledvance Smart+ Wifi E14 Peer 5W 470lm 827 Zeer Warm | Dimbaar Vervangt 40W is een ideale verlichting voor elke woning of kantoor. Het vermogen van de lichtbron is zo laag dat je binnen een jaar al je investering terugverdient. Bovendien heeft de lamp een lange levensduur waardoor je geen kosten hoeft te maken aan vervanging of onderhoud. De lage wattage zorgt ervoor dat de lichtbron veel minder energie verbruikt dan conventionele lampen, maar toch dezelfde prestaties levert.

3. Philips Starterspakket

De Philips Hue Starterspakket Filament E27 Lichtbron met Bridge White Ø 95 mm 3 x 7W Bluetooth is een eenvoudige en slimme oplossing voor verlichting in je interieur. Deze unieke starterspakket bestaat uit een Philips Hue Bridge, waarmee je tot maar liefst 50 lampen kan aansluiten, en drie decoratieve LED-lampen met E27-fitting. Deze spiraalvormige gloeidraad geeft een gezellige, warmwitte gloed, die het interieur een vintage uitstraling geeft. De lampen kunnen eenvoudig worden ingesteld of gedimd via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Daarnaast kun je de lampen ook bedienen met je stem, door middel van spraakopdrachten aan Alexa, Google Assistent of Siri. Met de Hue bridge kun je routines maken, de perfecte sfeer creëren en slimme accessoires toevoegen. Zo heb je voortaan meer controle over je interieur verlichting en kun je je eigen stijl creëren.

4. Philips Hue Switch

De Philips Hue Dimmer Switch is een uiterst handige manier om jouw slimme lampen te bedienen zonder je smartphone erbij te hoeven pakken. Met de switch bedien je tot wel 10 slimme lampen in één keer en je hebt de mogelijkheid om de switch te gebruiken als afstandsbediening of in de wandhouder aan de muur te plaatsen. De wandhouder is speciaal ontworpen voor de Philips Hue Dimmer Switch zodat deze mooi weggewerkt kan worden in jouw woning. Bovendien past de wandhouder over de lasdoos van een oude, normale schakelaar. Dit maakt de Philips Hue Dimmer Switch eenvoudig te installeren en is een grote tijdsbesparing. Om de Philips Hue Dimmer Switch te gebruiken heb je wel een Philips Hue Bridge nodig. Deze bridge verbindt de switch met jouw slimme lampen, zodat je deze eenvoudig en op afstand kunt bedienen.

Nog meer producten:

5. Philips Hue starterkit

Creëer het ultieme slimme huis met deze Philips Hue starterkit. In het pakket zitten twee Philips Hue White ambiance and color standaardlampen met E27-fitting, waarmee je de magie van slimme verlichting beleeft. Of je nu koelwit licht nodig hebt om te focussen, warmwit licht om te ontspannen of een van de 16 miljoen kleuren om de sfeer te veranderen, deze lampen bieden het allemaal met een sterkte van 1100 lumen. Met de Philips Hue app kun je makkelijk verschillende lichtrecepten selecteren, of je eigen lichtrecepten maken. Zorg dat je altijd in controle bent met de bijgeleverde Hue Bridge. Hiermee krijg je toegang tot alle slimme verlichtingsfuncties zoals het instellen van timers, automatiseringen en bediening als je niet thuis bent. De Philips Hue starterkit is de perfecte manier om je huis om te toveren tot een slimme en gezellige ruimte. Geniet van de flexibiliteit om je huis te verlichten zoals jij het wilt.

6. Philips bewegingssensor

Met de Philips Hue bewegingssensor krijgt je slimme verlichting een upgrade. Zo kun je je kamer verlichten zodra er iets beweegt en dankzij de daglichtsensor worden de lampen alleen aan gezet als je ze nodig hebt. De sensor werkt op batterijen, waardoor je hem eenvoudig met een magneet of met schroeven aan de muur kunt bevestigen. Je kunt de gevoeligheid van de sensor via de Philips Hue app instellen en daarmee je verlichting geheel naar wens aanpassen. De Philips Hue bewegingssensor is een unieke manier om je verlichting optimaal te gebruiken. Met de Philips Hue bewegingssensor heb je de mogelijkheid om je verlichting op verschillende manieren in te stellen. Zo kun je de gevoeligheid van de sensor aanpassen, waardoor je de lampen alleen inschakelt als je ze nodig hebt. De sensor werkt ook op batterijen, waardoor je hem makkelijk met een magneet of met schroeven aan de muur kunt bevestigen. Daarnaast heeft de sensor ook een daglichtsensor, waardoor je weet of er nog voldoende daglicht is om de lampen uit te laten staan. Zo krijg je de ultieme slimme verlichting die je geheel naar wens kunt aanpassen.

7. Philips Slimme verlichting

De Philips Hue Bridge is een essentieel onderdeel voor iedereen die van plan is om een slimme verlichtingsoplossing te creëren voor hun woning. Met de Hue Bridge krijg je toegang tot maximaal vijftig lampen en accessoires, waar je ook bent. De Bridge verbind je eenvoudig met je router en de bijbehorende Philips Hue app geeft je alle vrijheid om je verlichting naar jouw persoonlijke voorkeur in te stellen. Je kunt timers instellen, automatiseringen creëren en aangepaste lichtscènes maken. Ook is het mogelijk om je verlichting met geofencing op te stellen, zodat je lampen je thuis verwelkomen als je aankomt. Verder kun je met de Philips Hue Bridge en de Philips Hue Play HDMI sync box een echt unieke lichtervaring creëren. De verlichting past zich automatisch aan volgens de kleuren op je televisiescherm. Het voelt alsof je omringd bent door een perfect verlicht theater wanneer je een concert beluistert, een film streamt of een game speelt. Je kunt je eigen persoonlijke verlichting creëren, die je naar de hoogste niveaus van comfort en entertainment voert.

8. Draadloze schakelaar

The Philips Hue Tap Dial Switch is the perfect addition to your Philips Hue smart home. This wireless switch allows you to control up to four different lights with the simple tap of a button. With four different light scenes, you can easily and quickly customize the lighting in your home. The sleek, modern design of this switch is sure to add a touch of style to any room. The battery-powered design ensures you'll never have to worry about hard wiring or cable management. The switch is also compatible with the Philips Hue app, so you can control your lights from anywhere in the world. And because it's a Philips product, you know you're getting quality and reliability. The Philips Hue Tap Dial Switch is the perfect way to bring your home into the 21st century.

9. Philips Hue switch

De Philips Hue Tap dial switch draaischakelaar is een ultieme slimme verlichting oplossing. Met de elegante zwarte afwerking vormt deze schakelaar een stijlvolle toevoeging aan je huis. Met deze schakelaar kun je tot wel drie kamers of zones bedienen met elke afzonderlijke knop. Je hebt een simpele draai aan de knop nodig om de helderheid van je Hue lampen aan te passen. De Tap dial switch is draadloos, waardoor je snel toegang hebt tot alle lichtscènes. Daarnaast is de Tap dial switch op verschillende manieren te installeren. Je kunt de schakelaar bevestigen aan je muur, plaatsen op een magnetisch oppervlak of gebruiken als afstandsbediening. De schakelaar is erg intuïtief in gebruik, waardoor je direct kunt genieten van de voordelen van deze ultieme slimme verlichting oplossing. Of je nu de helderheid van je lampen wilt aanpassen, of toegang wilt krijgen tot verschillende lichtscènes, het is allemaal mogelijk met de Philips Hue Tap dial switch.

10. Philips Hue starterspakket

De Philips Hue starterspakket geeft je ultieme flexibiliteit voor jouw verlichting. Met de bijgeleverde dimmer switch kun je je verlichting eenvoudig aan- en uitzetten, dimmen of een voorgeprogrammeerd lichtrecept instellen. Deze switch is ook eenvoudig overal te bevestigen of los te gebruiken als afstandsbediening. Het starterspakket bevat ook drie Hue White and Color Ambiance standaardlampen met E27-fitting en een Hue Bridge die toegang geeft tot alle slimme verlichtingfuncties. De lampen hebben een sterkte van 1100 lumen, wat vergelijkbaar is met een gewone gloeilamp van 75 W. De lampen bieden je de kans om koelwit licht in te stellen als je meer focus nodig hebt, warmwit licht als je wilt ontspannen of een van de 16 miljoen kleuren om een prachtig licht te creëren. Met deze Philips Hue starterkit kun je je huis veranderen in een slimme, flexibele en kleurrijke thuis.

  1. Meubels
  2. slimme verlichting

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de slimme verlichting

De best geteste slimme verlichting vind je tegenwoordig overal en nergens. Er zijn heel wat verschillende mensen die een mening hebben over de slimme verlichting. Dagelijks kopen een hoop mensen een slimme verlichting. Het is goed om te kijken wat de mensen van de slimme verlichting vinden. 

Gelukkig zijn er tegenwoordig een hele hoop mogelijkheden om een review achter te laten. De slimme verlichting ervaringen worden dan met elkaar gedeeld. Dit is de ideale manier om de slimme verlichting te testen. Op basis van deze reviews hebben onze experts dan ook gekeken naar welke slimme verlichting het beste beoordeeld zijn. 

Al deze reviews worden geschreven door onafhankelijke partijen. De ervaringen van de slimme verlichting kunnen dan ook ideaal gebruikt worden om de slimme verlichting met elkaar te vergelijken.

De prijsverschillen tussen de slimme verlichting in onze top 10 komen doordat onze experts producten uit verschillende segmenten hebben vergeleken. Zo heb je wat duurdere en goedkopere slimme verlichting. Dit betekent dit echter niet dat de duurdere producten per definitie beter zijn dan de goedkopere. Kijk dus nooit alleen naar de prijs om te bepalen of een slimme verlichting goed of slecht is.

Onze experts zijn mensen die ervaring hebben met slimme verlichting en daarbij ook ervaring hebben met vergelijken van producten en schrijven van reviews. De meesten doet dit al jarenlang en zitten vaak nog langer in de sector. Zo weet je dat de expert die producten bij ons vergelijkt ook echt een professional uit het vakgebied is. Alleen zo krijgen wij een realistische top 10 beste slimme verlichting vergelijking!

Allereerst raden wij je aan om naar je budget te kijken. Wat ben jij bereid te betalen voor een nieuwe slimme verlichting, dus wat is het jou waard? Zodra je deze afweging hebt gemaakt kun je alle producten die boven jou budget vallen meteen elimineren. Vervolgens kun je de producten binnen jouw budget vergelijken met elkaar. Dit doe je door bijvoorbeeld te kijken naar welke jij het mooiste vindt en of het bij jou wensen past. Zodra je deze afweging hebt gemaakt kun je een keuze maken. Heb je er een gekozen? En voet het alsof je de juiste keuze hebt gemaakt? Dan kun je de nieuwe slimme verlichting direct bestellen!

Ons slotwoord over de slimme verlichting vergelijking

Met slimme verlichting kun je je huis in een handomdraai veranderen in een modern paradijs. Als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid, dan zit je met deze lijst van de top 10 slimme verlichtingen goed. De producten die met deze lijst worden aanbevolen, zullen je verlichting op de best mogelijke manier aanpassen aan jouw stijl, wensen en behoeften. Je kunt er ook op rekenen dat deze verlichting lang mee gaat. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over vervanging. Kortom, als je het beste uit je verlichting wil halen, dan is deze lijst de perfecte plek om te beginnen.

Conclusie over de 10 beste slimme verlichting

We hopen dat onze slimme verlichting vergelijking jou heeft geholpen bij het maken van een keuze voor een goede slimme verlichting. Als je een van slimme verlichting hebt uitgekozen kun je deze direct bestellen via de button onder de productomschrijving. 

Wij werken alleen samen met vertrouwde partners met een goede naam zodat jij weet dat je zonder zorgen de door jou gekozen slimme verlichting kunt kopen. Zo weet je zeker dat de beste slimme verlichting op een goede manier bij je terecht komt. 

Weet je niet zeker welke slimme verlichting je wilt kopen of ben je niet zeker van de slimme verlichting zelf? Neem dan een kijkje bij onze gerelateerde producten en wie weet vind je hier wel wat je zoekt.

Disclaimer: Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een product koopt, ontvangen wij daarvoor een kleine commissie.

Picture of Tess
Tess

Hi, ik ben Tess en als gepassioneerde jongedame vind ik het heerlijk om mijn tijd door te brengen met het verkennen van de nieuwste trends op het gebied van huisstijl. Of het nu gaat om interieurdecoratie, meubels, keukengadgets of zelfs kantoorbenodigdheden, ik geniet ervan om te ontdekken welke producten de nieuwste stijlstatements maken.

Gepubliceerd op: 25 okt. 2022