Top 10 slimme stekker - Beste slimme stekker van 2024

Laatst bijgewerkt: 1 jun. 2023

Heb je al eens overweegt om je elektrische apparaten door middel van een app of door spraakbesturing te bedienen? Heb je gezocht naar een optimale manier om je elektrische apparaten te automatiseren? Op zoek naar een slimme stekker waarmee je al je elektrische apparaten kunt bedienen en automatiseren? Maar ben je door de vele verschillende merken verward en weet je niet goed welke slimme stekker je moet kiezen? Dan ben je op de juiste plek! Wij hebben voor jou de beste slimme stekkers op een rij gezet van top merken, zodat jij eenvoudig op basis van je wensen en behoeften de juiste slimme stekker kunt uitkiezen.

Ben je op zoek naar een nieuwe slimme stekker? Dan zit je op huisstijltrends.nl goed. Onze kenners hebben een uitgebreide vergelijking gemaakt van vele diverse slimme stekker. Hiervoor hebben ze vele slimme stekker getest en onderzocht. Met hun onderzoeksresultaten hebben ze de top 10 beste slimme stekker samengesteld. Hierdoor kun je in een oogopslag zien wat onze kenners de beste slimme stekker vinden.

Ben je op zoek naar een nieuwe slimme stekker? Scrol dan snel verder en vind de slimme stekker die het beste bij jou past! Zo hoef je zelf niet op onderzoek te gaan naar een goede slimme stekker maar hebben onze kenners dit al voor je gedaan.

Top 10 slimme stekker test

Een goede slimme stekker uitkiezen is niet altijd makkelijk, gezien het grote aanbod. Dan is de vraag “Wat is de beste slimme stekker?” zeker een goede vraag. Soms kun je overwelmd raken door het grote aanbod. Daarom hebben onze kenners voor jou de top 10 van de beste slimme stekker samengesteld. 

Onze kenners hebben aandacht besteed aan verschillende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit, de prijs, het gebruiksgemak en het design. Door veel onderzoek te doen naar vele verschillende slimme stekker hebben ze uiteindelijk een top 10  van de beste slimme stekker kunnen maken. Neem snel een ​​kijkje en vind de slimme stekker die het beste bij je past.

1. Silvergear Smart Plug

Met de Silvergear® WiFi Smart Plug kun je op een slimme manier geld besparen op je energierekening door de elektronica die standby staat uit te schakelen via je smartphone. De Slimme Stekker is eenvoudig te bedienen met de gratis Smart Life App, waarmee je alle apparaten in huis slim kunt maken. Het is ook mogelijk om de stekker op afstand te bedienen en te controleren via je smartphone en Google Assistant (Home) en Amazon Alexa (Echo). De Smart Life App maakt het mogelijk om afzonderlijke kamers met 1 druk uit te schakelen, de radio in te schakelen zodra de zon opkomt of het 07.00 's ochtends is, of om de verlichting of ventilator automatisch aan/uit te schakelen. Bovendien kun je de Slimme Stekker ook bedienen met spraakgestuurde berichten met Google Assistant of Amazon Alexa. De Silvergear® WiFi Smart Plug heeft een input van AC 100-240V en een maximale stroom van 10A 2200W en is alleen geschikt voor Nederlandse stekkers vanwege de aardpen. Bij de Slimme Stekker wordt ook een fysieke aan/uit knop meegeleverd, waardoor je de stekker ook zonder je smartphone kunt bedienen als de batterij leeg is.

2. Silvergear Slimme Stekker

Gebruik de away-mode om de indruk te geven dat je thuis bent Stel tijdschakelaars in om koffiezetapparaten, tv’s en andere apparaten automatisch aan of uit te zetten Maak een “slaapkamer” aan om alle verlichting in één keer uit te schakelen Met de energie-meter krijg je inzicht in je stroomverbruik en kun je sluimerverbruik voorkomen Schakel je apparaten aan of uit via voice control Met deze Silvergear Slimme Stekker met Energiemeter Wifi Smart Plug met App, Verbruiksmeter en Tijdschakelaar Werkt met Google maak je al je apparaten slim! Met de verbruiksmeter in de slimme stekker weet je precies hoeveel stroom elk apparaat verbruikt. Daarnaast kun je scenario's zoals timers en tijdschema's instellen, kamers maken en alle verlichting in één keer uitschakelen. Ook kun je je apparaten bedienen via de app op je telefoon of via voice control. Zo kun je bijvoorbeeld je verlichting aan en uit schakelen op vooringestelde tijden of de away-mode gebruiken om de indruk te geven dat je thuis bent. Dankzij deze slimme stekker krijg je inzicht in je energieverbruik en kun je sluimerverbruik voorkomen.

3. Slimme Stekker WiFi

This Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks Voor binnen is the ultimate smart plug for your home. It's designed to be easy to use, reliable and energy efficient. The plug is compatible with all Wi-Fi networks, so you don't need a hub for it to work. With its energy monitor, you can always keep track of how much electricity is being used by the appliance that's connected to the plug. It also allows you to control the plug from a distance, using your phone. With the Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks Voor binnen, you can easily set timers, schedules and even track energy usage history. This means you can save time and money by only using the amount of electricity you need. And it doesn't stop there, the plug also supports voice control with Alexa and Google Assistant, so you can control it with your voice. With the Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks Voor binnen, you can have full control over your home's electricity usage with ease. It's compact in size, making it perfect for indoor use, so you can be sure it won't take up too much space. The plug is also designed to be durable and reliable, so it can withstand the test of time.

4. Nooie Smart Plug

Nooie Smart Plug is een schakeloplossing die uw huis slim en veilig maakt. De slimme stekkers zijn ontworpen met een energiemeter en tijdschakelaar. U kunt gemakkelijk thuisapparaten aan- en uitzetten met uw telefoon, of bedienen met spraakbediening via Google Home of Amazon Alexa. Met Nooie Smart Plug kun je al je thuisapparaten automatiseren en je huis veranderen in een slimme omgeving. De slimme stekkers zijn ontworpen met het Nooie-team, die hun passie voor technologie delen met de wereld. Met de slimme stekkers kun je gemakkelijk toegang krijgen tot al je apparaten, waardoor je meer tijd en energie kunt besparen. De stekkers zijn ook voorzien van een energiemeter en een tijdschakelaar, waardoor je weet hoeveel energie je thuisapparaten verbruiken en hoe je deze kunt beheersen. Met de Nooie-app kun je al je thuisapparaten bedienen zonder dat je thuis bent. Je kunt je verlichting, luchtbevochtigers en airconditioners op afstand aanpassen en beheersen, waardoor je het meeste uit je slimme stekkers kunt halen.

Nog meer producten:

5. SMARTIFY Smart Plug

De Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter biedt een eenvoudige oplossing om al uw apparaten in uw huis slim te maken. Het is een slimme stekker die u eenvoudig kunt aansluiten op uw stopcontacten. De stekker beschikt over een tijdschakelaar en een energiemeter, waarmee u uw energieverbruik kunt monitoren. U kunt de stekker via een 2,4 Ghz Wifi verbinding bedienen of instellen met een app op uw smartphone. Met deze app kunt u bijvoorbeeld uw verlichting bedienen, waardoor het mogelijk wordt om op afstand te schakelen en te programmeren. Daarnaast kunt u ook meldingen instellen die u waarschuwen als een bepaald apparaat of verlichting aan of uit staat. De stekker is ook voorzien van een energiebesparingsfunctie die ervoor zorgt dat energie wordt bespaard wanneer u niet thuis bent. Met deze slimme stekker krijgt u dus een compleet overzicht over het energieverbruik in uw huis. Daarnaast kunt u met deze stekker ook de temperatuur in uw huis regelen, waardoor uw verwarming of airconditioning altijd op de juiste temperatuur staat.

6. SMARTIFY Slimme Stekker

De Smartify Slimme Stekker is een krachtig en flexibel apparaat dat uw huis slim maakt. De stekker heeft een tijdschakelaar, energie meter en een slimme bediening voor het bedienen van uw apparaten. Het apparaat is ontworpen om eenvoudig te installeren en te gebruiken. De slimme stekker biedt veel mogelijkheden voor het bedienen van uw apparaten, waaronder het instellen van tijdschema's en het bewaken van energieverbruik. Met de slimme stekker kunt u uw apparaten op afstand bedienen met uw smartphone, tablet of computer, waardoor u in staat bent om uw apparaten te bedienen vanaf elke locatie. Deze voordeelverpakking bevat 4 slimme stekkers en is ideaal voor het slim maken van uw hele huis. Je kunt gemakkelijk meerdere apparaten aansluiten en bedienen met de slimme stekker. Als je meerdere apparaten in het huis aansluit, kun je ook eenvoudig automatische routines instellen. Je kunt bijvoorbeeld je verlichting op afstand bedienen of een timer instellen voor je stofzuiger, zodat je geen energie verspilt. De slimme stekker biedt je ook de mogelijkheid om energie te besparen.

7. Philips Smart plug

Met de Philips Hue Smart Plug Slimme Stekker kun je je bestaande verlichting omvormen tot slimme verlichting. Door de stekker in het stopcontact te steken en er vervolgens je verlichting aan te sluiten, kun je je verlichting aan of uit zetten met de Philips Hue app of zelfs met je stem. De Philips Hue Smart Plug Slimme Stekker is voorzien van een onopvallend en compact formaat met aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. Dankzij de randaarde (type F) is de stekker geschikt voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Met de Philips Hue Smart Plug Slimme Stekker kun je niet alleen je verlichting aan of uit zetten, maar ook extra functies gebruiken. Door verbinding te maken met de Philips Hue Bridge kun je bijvoorbeeld timers instellen, waardoor je verlichting automatisch aan- en uitgaat wanneer jij dat wenst. Je kunt ook meerdere slimme stekkers tegelijk gebruiken, zodat je meerdere lichtbronnen kunt bedienen met één app. Zo kun je je verlichting op een eenvoudige en flexibele manier aanpassen aan je levensstijl.

8. Hombli Slimme Stekker

De slimme stekker is voorzien van een timerfunctie en een energiemeter. Met de timerfunctie stel je eenvoudig een schema in voor het automatisch aan- en uitschakelen van je apparaten. Met de energiemeter meet je nauwkeurig de stroomverbruik van je apparaten. Zo kun je energie besparen en je kosten beter in de gaten houden. Met de Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter ben je in staat om je elektrische apparatuur slim te bedienen. De slimme stekker is eenvoudig in gebruik en werkt met zowel Amazon Alexa als Google Home. Je kunt het apparaat met je stem bedienen, maar ook via de Hombli app. Om je energieverbruik te meten is de slimme stekker voorzien van een energiemeter. Daarnaast stel je eenvoudig een timerfunctie in, waarmee je automatisch je apparaten aan- en uitzet. Zo kun je energie besparen en je kosten beter in de gaten houden.

9. Slimme stekker

Met de SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar Energie besparing Werkt met Google kunt u op een eenvoudige manier uw verlichting of andere apparaten aan en uit laten schakelen. U kunt de stekker eenvoudig installeren op uw wifi netwerk, zodat u deze met de gratis app op afstand kunt aan- en uitschakelen. Maar waar deze plug echt in uitblinkt is de digitale timer. Deze timer kan worden ingesteld om de apparaten te laten aanschakelen als de zon onder gaat en weer uit te schakelen wanneer u het wenst. De timer weet precies wanneer de zon onder gaat, waardoor u niet steeds de tijd hoeft aan te passen als de zomertijd en de wintertijd veranderen. Met deze slimme stekker kunt u dus energie besparen en geld uitsparen. De stekker kan met maximaal 16A belast worden, wat meer dan voldoende is voor bijvoorbeeld tuinverlichting. U kunt de stekker ook gebruiken voor andere apparaten, zoals een ventilator, een koffiezetapparaat of een waterkoker.

10. Iqonic Slimme Stekker

Met de Iqonic slimme stekker automatiseer je jouw woning eenvoudig. De plug installeer je met de gratis SmartLife app, waarmee je jouw lampen overal ter wereld aan en uit kunt zetten. De app laat je ook duidelijk zien hoeveel stroom je apparaten per dag en per maand verbruiken. Je kunt ook automatische aan/uit programma’s maken met de handige tijdschakelaar. Wil je je lampen met je stem bedienen? Geen probleem, want de slimme stekker is compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Je hebt de keuze uit vier stuks, zodat je jouw hele huis met de slimme stekker kunt voorzien. Met de energie-meter kun je precies zien hoeveel stroom je apparaten verbruiken en hoe je energiekosten kunt besparen. Bedien jouw lampen met de Iqonic slimme stekker en geniet van veel comfort en gemak.

  1. Veiligheid
  2. slimme stekker

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de slimme stekker

De best geteste slimme stekker vind je tegenwoordig overal en nergens. Er zijn heel wat verschillende mensen die een mening hebben over de slimme stekker. Dagelijks kopen een hoop mensen een slimme stekker. Het is goed om te kijken wat de mensen van de slimme stekker vinden. 

Gelukkig zijn er tegenwoordig een hele hoop mogelijkheden om een review achter te laten. De slimme stekker ervaringen worden dan met elkaar gedeeld. Dit is de ideale manier om de slimme stekker te testen. Op basis van deze reviews hebben onze experts dan ook gekeken naar welke slimme stekker het beste beoordeeld zijn. 

Al deze reviews worden geschreven door onafhankelijke partijen. De ervaringen van de slimme stekker kunnen dan ook ideaal gebruikt worden om de slimme stekker met elkaar te vergelijken.

De prijsverschillen tussen de slimme stekker in onze top 10 komen doordat onze experts producten uit verschillende segmenten hebben vergeleken. Zo heb je wat duurdere en goedkopere slimme stekker. Dit betekent dit echter niet dat de duurdere producten per definitie beter zijn dan de goedkopere. Kijk dus nooit alleen naar de prijs om te bepalen of een slimme stekker goed of slecht is.

Onze experts zijn mensen die ervaring hebben met slimme stekker en daarbij ook ervaring hebben met vergelijken van producten en schrijven van reviews. De meesten doet dit al jarenlang en zitten vaak nog langer in de sector. Zo weet je dat de expert die producten bij ons vergelijkt ook echt een professional uit het vakgebied is. Alleen zo krijgen wij een realistische top 10 beste slimme stekker vergelijking!

Allereerst raden wij je aan om naar je budget te kijken. Wat ben jij bereid te betalen voor een nieuwe slimme stekker, dus wat is het jou waard? Zodra je deze afweging hebt gemaakt kun je alle producten die boven jou budget vallen meteen elimineren. Vervolgens kun je de producten binnen jouw budget vergelijken met elkaar. Dit doe je door bijvoorbeeld te kijken naar welke jij het mooiste vindt en of het bij jou wensen past. Zodra je deze afweging hebt gemaakt kun je een keuze maken. Heb je er een gekozen? En voet het alsof je de juiste keuze hebt gemaakt? Dan kun je de nieuwe slimme stekker direct bestellen!

Ons slotwoord over de slimme stekker vergelijking

Samengevat kan je stellen dat de top 10 slimme stekkers jou de mogelijkheid bieden om de juiste keuze te maken. Niet alleen zorgen zij ervoor dat je een betrouwbare product kunt kopen wanneer je kiest uit de lijst, maar je krijgt ook een product van hoge kwaliteit, wat het apparaat dat je bedient betrouwbaarder maakt. Bovendien heb je de zekerheid dat de producten lang mee gaan. Dit betekent dat je gegarandeerd een goede aankoop doet, zonder dat je hoeft af te wijken van de producten die wij aanraden.

Conclusie over de 10 beste slimme stekker

We hopen dat onze slimme stekker vergelijking jou heeft geholpen bij het maken van een keuze voor een goede slimme stekker. Als je een van slimme stekker hebt uitgekozen kun je deze direct bestellen via de button onder de productomschrijving. 

Wij werken alleen samen met vertrouwde partners met een goede naam zodat jij weet dat je zonder zorgen de door jou gekozen slimme stekker kunt kopen. Zo weet je zeker dat de beste slimme stekker op een goede manier bij je terecht komt. 

Weet je niet zeker welke slimme stekker je wilt kopen of ben je niet zeker van de slimme stekker zelf? Neem dan een kijkje bij onze gerelateerde producten en wie weet vind je hier wel wat je zoekt.

Disclaimer: Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een product koopt, ontvangen wij daarvoor een kleine commissie.

Picture of Tess
Tess

Hi, ik ben Tess en als gepassioneerde jongedame vind ik het heerlijk om mijn tijd door te brengen met het verkennen van de nieuwste trends op het gebied van huisstijl. Of het nu gaat om interieurdecoratie, meubels, keukengadgets of zelfs kantoorbenodigdheden, ik geniet ervan om te ontdekken welke producten de nieuwste stijlstatements maken.

Gepubliceerd op: 25 okt. 2022